Σηκώστε τα μανίκια και ελάτε να μαστορέψουμε στον ΣΚΑΪ...

«Μαστορέματα new edition»! ,με τον διαμορφωτή χώρων, Ηλία Καραντωνίου, και την παρουσιάστρια- μουσική παραγωγό, Εύα Θεοτοκάτου, αύριο, Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, στις 16:30, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Για να ανανεώσετε το σπίτι σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Αρκούν μια καλή ιδέα και φυσικά η Εύα και ο Ηλίας που θα σας πουν πώς να την υλοποιήσετε! Ο Ηλίας φτειάχνει έναν τόσο ιδιαίτερο καλόγερο, που πιστέψτε μας, δεν θα θέλετε να κρεμάτε τα ρούχα σας για να μην τον κρύψετε! Δείχνει πώς να μεταμορφώσετε την παλιά σας ντουλάπα αλλά και τι πρέπει να κάνετε με τα μηχανήματα και τα εργαλεία του κήπου εν όψει του χειμώνα!

Η Εύα παρουσιάζει tips που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και συναντά τον Τζέισον, τον Άλεξ και τον Βασίλη, τα τρία νέα παιδιά που βρίσκονται πίσω από το πολύ πετυχημένο brand χειροποίητων γυναικείων παπουτσιών, The Workshop!

 Αύριο, στις 16.30 ,σηκώστε τα μανίκια, βάλτε τα γάντια σας και ελάτε να μαστορέψουμε παρέα!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: