Το καρφί της Μαρίας Γεωργιάδου στη Λένα Μαντά για το ΒΑΛΣ: «Ήξερε πολύ καλά ότι ...»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Celebrity Life Game» και τον Κεν Αλεξανδράτο η Μαρία Γεωργιάδου.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην τηλεόραση και το θέατρο αποκαλύπτει ότι δεν έχει πληρωθεί από γνωστή τηλεοπτική σειρά όπως και άλλοι ηθοποιοί και έχει κινηθεί νομικά. Μεταξύ άλλων απάντησε στα πυρά της Λένας Μαντά ότι διαφοροποίησε το βιβλίο «Βαλς για δώδεκα θεούς» που μετέφερε στην μικρή οθόνη.

«Ήταν φυσικό να διαφοροποιηθεί μια ιστορία όταν από ένα βιβλίο 400 σελίδων που η δράση του είναι περιορισμένη, φτάνεις να κάνεις πάνω από διακόσια επεισόδια. Κάναμε γύρω στα 250-260 επεισόδια. Είναι πάρα πολύ δράση όλα αυτά τα επεισόδια. Είναι πλοκές, είναι χαρακτήρες. Ήξερε πολύ καλά ότι συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά και αυτό θα σήμαινε ότι θα ξεφύγουμε από το βιβλίο. Δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε. Τι να μιλήσουμε; Αυτά τα πράγματα είναι στο παρελθόν. Εγώ απόρησα γιατί ασχολήθηκε ξανά με κάτι που έχει τελειώσει. Για μένα έχει τελειώσει. Έχω προχωρήσει, κάνουμε άλλα πράγματα.»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: