Η πραγματική Ωραία Κοιμωμένη!

Unknown
0

Ονομάζεται Beth Goodier, είναι 22 ετών, ζει στην Αγγλία και είναι ένα από τα μόλις 100 άτομα που πιστεύεται πως πάσχουν από το σύνδρομο Kleine-Levin syndrome (KLS), ή αλλιώς από το Σύνδρομο της Ωραίας Κοιμωμένης...


Η νεαρά Beth είναι και επισήμως η μικρότερη σε ηλικία γνωστή πάσχουσα από αυτό το εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο. Είναι δε και η μόνη που παρουσιάζει τόσο έντονα τα συμπτώματα της ασθένειάς της.


Για πρώτη φορά η Beth βρέθηκε αντιμέτωπη με το σύνδρομο KLS, όταν ήταν 17 ετών, ή για την ακρίβεια όταν ήταν 16 ετών και κάποιων μηνών και η ίδια με την οικογένειά της οργάνωναν το πάρτι των 17 της χρόνων. Τότε ξαφνικά ένιωσε βαρύ το κεφάλι της και κατόπιν αποκοιμήθηκε. Ξύπνησε με πολύ δυσκολία έξι μήνες μετά!


Έκτοτε, συχνά πυκνά πέφτει σε ένα είδος βαθιού λήθαργου που μπορεί να διαρκέσει από μερικές μέρες, έως μερικούς μήνες. Μόνον φέτος έχει παρουσιάσει συμπτώματα τρεις φορές από τη αρχή της χρονιάς με το μεγαλύτερο διάστημα στο οποίο έμεινε κοιμισμένη να αγγίζει τους τρεις μήνες.

Κατά τη διάρκεια αυτών των κρίσεων η ίδια κοιμάται χωρίς συναίσθηση για 20 με 22 ώρες καθημερινά ενώ το ελάχιστο διάστημα που φαίνεται να έχει επαφή με το περιβάλλον αυτό γίνεται σχεδόν σαν σε trans κατάσταση και μόνο για βασικές λειτουργίες όπως το να πιει νερό, να φάει ελάχιστη τροφή και να πάει στην τουαλέτα.

Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι πως μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει βρει θεραπεία για το σύνδρομο KLS. Από την άλλη, το ευχάριστο για την νεαρά Beth είναι το γεγονός πως έχει την αμέριστη συμπαράσταση των δικών της και των φίλων της, συμπεριλαμβανομένου και του αγοριού της, του Dan, τον οποίο γνώρισε προ τριών ετών, στο μεσοδιάστημα δύο πολύμηνων κρίσεών της.


newmoney.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !