Τζίμης Πανούσης: «Όλα είναι μ... Δεν αρκεί αυτό;»


Για τη φετινή παράσταση που παρουσιάζει και τον λόγο που επέλεξε να δώσει τον τίτλο «Mouniall», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τζίμης Πανούσης.

 «Όλα είναι μ... Δεν αρκεί αυτό; Εγώ ντρέπομαι να μιλάω για όλους αυτούς τους τύπους, όμως αναγκάζομαι να το κάνω. Πότε άλλοτε θα μιλούσαμε για Κατρούγκαλους και Φίληδες; Αναγκάζομαι έκτων πραγμάτων να πιάσω στο στόμα μου όλους αυτούς που είναι, πάνω και πέρα απ' όλα, χαμηλής αισθητικής», λέει στο Πρώτο Θέμα ενώ εξέφρασε την άποψη του γύρω από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον απερχόμενο πλανητάρχη Barack Obama. 

«Πήραμε ισχυρή δόση ντροπαμίνης ως λαός. Νιώσαμε βαθιά στο πετσί μας τι σημαίνει η λέξη «ντροπάντζα»: αγένεια, χασμουρητά, βαρεμάρα και προσκόλληση στο κνίτικο παρελθόν. Ξεντρόπιασμα. Τον Αμερικανό πρόεδρο ο δικός μας τον ξεπροβόδισε, με όλη τη σημασία της λέξης». 

Τι πιστεύει ο ίδιος ότι έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στον πρόεδρο Barack Obama από όσα είδε στην Ελλάδα;«Το ότι με τέτοια κρίση οι Έλληνες έχουν ακόμη σπίτια και μένουν. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ομπάμα ρωτούσε συνεχώς τον Έλληνα Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν κατοικεί μόνιμα στο Προεδρικό Μέγαρο», καταλήγει

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: