Ψάχνουν χρηματοδότη για το «Πρώτο Θέμα»


Παρά το γεγονός ότι το «Πρώτο Θέμα» είναι ίσως το μοναδικό ΜΜΕ που πληρώνει ακόμα με τη μικρότερη καθυστέρηση τους εργαζόμενους,και κατά κοινή ομολογία εξακολουθεί να δίνει τους καλύτερους μισθούς στο σύνολο των κυριακάτικων εφημερίδων,η κρίση που έχει διαλύσει τον κλάδο των media σφυροκοπά ανελέητα και τον εκδοτικό οργανισμό των Αναστασιάδη – Καραμήτσου.


Έτσι, συνδυαστικά με την αδυναμία τραπεζικού δανεισμού, το εκδοτικό δίδυμο – σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το enimerosi24.gr-  βρίσκεται σε αναζήτηση χρηματοδότησης προκειμένου να στηρίξει την επιχείρησή του. Προς αυτή την κατεύθυνση, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με πρώην τραπεζίτη που διαθέτει όμως επαρκή κεφάλαια, μια και δραστηριοποιείται για τη δημιουργία fund, αλλά και με γνωστό εφοπλιστή. Σημειώνεται ότι στην εταιρεία έχουν επενδύσει στο παρελθόν με κεφάλαια ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος δεν προτίθεται να συνεισφέρει σε αυτή τη φάση, καθώς και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Βεβαίως, σε περίπτωση που βρεθεί ο επιχειρηματίας και συμφωνήσει με τους εκδότες για να συνεισφέρει με ρευστό,θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητήσει πρόγραμμα εξυγίανσης, δηλαδή απολύσεις και ενδεχομένως μειώσεις μισθών… Κάτι τέτοιο, όμως ,δεν αναμένεται να δημιουργήσει πρόβλημα, αφού σχετικό πρόγραμμα είναι σε εξέλιξη.Τελευταία απομάκρυνση σε αυτό το πλαίσιο ήταν του αρθρογράφου και μετόχου του «newmoney.gr», Παναγιώτη Μπουσμπουρέλη.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: