Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Οι δύσκολες ώρες, που περνά μετά τη μεγάλη του απώλεια....

0
 Δύσκολες ώρες περνά ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Χθες, «έχασε» ένα αγαπημένο του πρόσωπο και θέλησε να μοιραστεί την θλίψη του με τους διαδικτυακούς του φίλους.



«αυτή η Κυριακή έμελλε να μας δώσει μια τεράστια στεναχώρια. χάσαμε εντελώς ξαφνικά έναν αγαπημένο μας θείο. πολύ νέο και σε μια φάση της ζωής του που θα έπρεπε να ξεκουραστεί και να απολαύσει επιτέλους τους κόπους του, τα παιδιά του και όσα έφτιαξε με τα χρυσά του χέρια. έναν άνθρωπο που αγαπούσαμε όλα τα παιδιά γιατί είχε τον μαγικό τρόπο να μας πλησιάζει, με ευγένεια καλοσύνη διακριτικότητα και κυρίως αγάπη.
έφυγε όρθιος και συνεπής σε αυτό που έκανε σε όλη του τη ζωή. ναεξυπηρετεί , να βοηθά, και ποτέ να μην επιβαρύνει τους γύρω του. θείε Γιώργο θα είσαι πάντα μέσα μας. θα σε αγαπάμε και θα σε κρατάμε ζωντανό στις καρδιές και στις αναμνήσεις μας. είμαστε όλοι ευλογημένοι και τυχεροί που έχουμε γονείς και θείους που μας έδωσαν τόση αγάπη. ο πόνος είναι μεγάλος. άλλο τόσο μεγάλη όμως είναι και η υπερηφάνεια που υπήρξες οικογένεια μας. καλή σου ξεκούραση θείε μου.» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !