Συγκατοίκηση και μετά… γάμος!


Η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφος της, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ετοιμάζονται σιγά σιγά να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. 

Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Η μελαχρινή καλλονή είναι τόσο ερωτευμένη, που πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να μετακομίσει στα Εξάρχεια, για να είναι κοντά στο σπίτι του αγαπημένου της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret τα σπίτια τους είναι σε απόσταση περίπου δύο λεπτών. Ο ηθοποιός, μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας μένει στο σπίτι της Μαίρης, αφού τη λατρεύει και θέλει να περνάει πολλές ώρες μαζί της. Και μπορεί να μην έχει μετακομίσει τα πράγματα του, όμως όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να έρθει και αυτό. Η παρουσιάστρια όποτε μιλάει για εκείνον πετάει στον έβδομο ουρανό, ενώ δεν αποκλείει γενικότερα τον γάμο και την οικογένεια. 


Συγκεκριμένα, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού είπε πρόσφατα: «Αν είναι να έρθει, να 'ρθεί» για να συμπληρώσει πως δεν κάνει προσπάθειες, ωστόσο δεν τη φρικάρει η ιδέα ενός παιδιού.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: