Ο Σταύρος Σβήγκος για τον ρόλο του στη ΡΑΧΟΥΛΑ:«Ο Αγγελής είναι ένας χαρακτήρας χτυπημένος»


O Σταύρος Σβήγκος υποδύεται τον Αγγελή στο επιτυχημένο,κωμικό σίριαλ,''Αστέρας Ραχούλας''. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη σειρά αυτή...

«Ο Αγγελής είναι ένας χαρακτήρας χτυπημένος από τη μοίρα, όπως είναι χτυπημένος και κάθε Έλληνας σε αυτή τη χώρα - πόσο μάλλον σε ένα χωριό με λιγοστούς κατοίκους όπου τα οικονομικά είναι χειρότερα. Είναι ένα παιδί αγνό, που βοηθάει τους συνανθρώπους του στο χωριό, και το οποίο θα το φωνάξουν όποτε υπάρξει κάποια ανάγκη: Είναι δοσμένος στην ομάδα που παίζει και έχει αναλάβει το σπιτικό του, στο οποίο ζει μαζί με τον πατέρα του».

Υπάρχει περίπτωση κάποιος να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη του; 

«Ναι, θα μπορούσε να συμβεί».

Ο ίδιος φαίνεται πως είναι ερωτευμένος με τη Λένα. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; 

«Ο Αγγελής είναι ερωτευμένος με τη Λένα. Του αρέσει πολύ και την περίμενε έναν χρόνο, μέχρι να ξαναέρθει στο χωριό. Η σχέση τους θα έχει πολλές δυσκολίες, αλλά μπορεί και να τα καταφέρουν».

Υπάρχει, όμως, και η Σαββούλα, η οποία τον διεκδικεί με κάθε τρόπο, θα προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στη σχέση του με τη Λένα; 

«Ναι, είναι μεγάλο εμπόδιο η Σαββούλα. Σαφώς εκείνος είναι δοσμένος αλλού, ωστόσο, μπορεί κάποιες καταστάσεις να προκαλέσουν δυσκολίες».

Από την άλλη, ο Άρης θα είναι σύμφωνος με το φλερτ της Λένας και του Αγγελή; 

«Νομίζω πως θα αντιδράσει και εκείνος...».

Ο Αγγελής στην πορεία έρχεται αντιμέτωπος με τους τοκογλύφους. Θα δούμε τη ζωή του να κινδυνεύει; 

«Ναι, θα κινδυνεύσει η ζωή του».

Οι χωριανοί θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Άρη στο χωριό, ο οποίος κατά διαστήματα δηλώνει πως θα φύγει;

«Ο Άρης έχει πολλούς λόγους για να μείνει, αλλά ταυτόχρονα αυτοί οι λόγοι τον φοβίζουν και γι' αυτό θέλει να φύγει από το χωριό. Τώρα θα δείξει αν θα μείνει να αντιμετωπίσει κάποια πράγματα ή θα επιλέξει να φύγει».

Πηγή:mytv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: