Αγνοούνται ένα μήνα. Θρίλερ με δύο Χανιώτες που εξαφανίστηκαν

Unknown
0

Σε αδιέξοδο έχουν πλέον περιέλθει οι συγγενείς των δύο ανδρών από τα Χανιά, του Κυριάκου Μετζιδάκη και του Σταύρου Σαρτζετάκη που εξαφανίστηκαν με διαφορά λίγων ωρών, ο μεν πρώτος από την πόλη των Χανίων και ο δεύτερος από τον Βαφέ Αποκορώνου.


Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών δεν έχουν σταματήσει, ενώ οι σχετικές αναγγελίες των εξαφανίσεων παραμένουν ενεργές στο Silver Alert, χωρίς όμως να έχει υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ο Κυριάκος Μετζιδάκης, 61 χρόνων, εξαφανίστηκε στις 13 Οκτωβρίου 2016. Οι τελευταίες λεπτομέρειες που είναι γνωστές, σύμφωνα με τα όσα είχαν δηλώσει οι συγγενείς του στις αρχές, ήταν ότι ο 61χρονος έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητό του, ένα γαλάζιο TOYOTA AURIS, με αριθμό κυκλοφορίας ΜΗΟ – 7875 και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο Κυριάκος Μετζιδάκης είναι πολύ ψηλός, 1,98 μέτρα και ζυγίζει περίπου 100 κιλά. Η εξαφάνισή του έχει θορυβήσει την οικογένειά του καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, πουκάμισο και δερμάτινα παπούτσια.

Λίγες ώρες αργότερα, χάνονταν τα ίχνη και του 67χρονου Σταύρου Σαρτζετάκη. Για την δική του περίπτωση εικάζεται ότι ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής από τη Σούδα προς τον Πειραιά. Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία ένδειξη της παρουσίας του σε κάποιο σημείο της ελληνικής επικράτειας. Ο Σταύρος Σαρτζετάκης που αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα υγείας, υπενθυμίζεται ότι έχει χαρακτηριστικό βάδισμα καθώς αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κίνηση. Είναι ένας αδύνατος άνδρας, ύψους 1,85 μ. και την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι και μπεζ μπουφάν, ενώ είχε και ένα σακίδιο πλάτης.

cretapost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !