Δεν φαντάζεστε τι αποκαλύπτει για το ΡΕΤΙΡΕ η Νεφέλη Ορφανού...

0

Απόψε, Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, στις 23.15,το The 2night Show φιλοξενεί τον Γιώργο Τσαλίκη. Με «παιχνιδιάρικη» διάθεση, ο Γιώργος μπλοφάρει με τον Δημήτρη Σταρόβα και η αγωνία χτυπάει κόκκινο… αφού το παιχνίδι εξελίσσεται σε ντέρμπι. Ακόμη, ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδάει ζωντανά στο πλατό την καινούργια του επιτυχία.

Η λαμπερή και εντυπωσιακή, Βάσω Κολλιδά, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, συναντιέται με τον Γρηγόρη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με πολλές εκπλήξεις!

Η Νεφέλη Ορφανού έρχεται στο The 2night Show και μας ταξιδεύει πίσω στα 80s. Μας αποκαλύπτει ότι αυτοπροτάθηκε για να πάρει τον ρόλο της «ξινής» στο «Ρετιρέ», ενώ ο Γρηγόρης εμφανίζει ένα παλιό πικάπ όπου ακούγεται η φωνή της Μαρίας Κάλλας; Τι μας εκμυστηρεύεται τότε η Νεφέλη;


Με σύνδεση skype από το Λονδίνο είναι μαζί μας και ο Τηλέμαχος Αργυρίου. Μας εξηγεί τους λόγους που άφησε τη δουλειά του στην τράπεζα για να ανοίξει καντίνα στο Λονδίνο, με την ονομασία, “Kalimera London”, ξετρελαίνοντας τους Λονδρέζους με τα ελληνικά φαγητά του. 

Εκλεκτοί καλεσμένοι, σασπένς και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις συνθέτουν το Τhe 2night Show, απόψε,στις 23:15! Μείνετε συντονισμένοι 

 #The2NightShow

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !