Σταματάει η εκπομπή των Καρντάσιαν.

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι η φετινή χρονιά δοκίμασε πολύ τα όρια της πιο διάσημης οικογένειας του κόσμου: μετά την επίθεση στο Παρίσι, την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Kim Kardashian και την κατάρρευση του Kanye West, πολλά μοιάζουν να έχουν αλλάξει για το ζεύγος Kardashian-West.


Για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ριάλιτι "Keeping up with the Kardashians σταματάει τα γυρίσματα για το υπόλοιπο της χρονιάς και πιθανότατα για ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με τις πηγές, μετα την πρόσφατη νοσηλεία του Kanye West, η παραγωγή του show σταμάτησε, παρά τα αρχικά σχέδια να τραβήξουν σκηνές και κατά τη διάρκεια των γιορτών. Απ' ό,τι φαίνεται η επιδείνωση της κατάστασης της Kim, μετά την επίθεση στο Παρίσι, ήταν ακόμα ένας αποτρεπτικός παράγοντας για τη συνέχιση των γυρισμάτων τους επόμενους μήνες.

Tο ΤΜΖ αναφέρει πως η Kim "επανεξετάζει τα πάντα", χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες. Βέβαια, οι παραγωγοί του show έχουν αρκετό υλικό, οπότε θα υπάρξουν ακόμα ορισμένα επεισόδια του KUWTK. Ίσως όντως τους χρειάζεται ένα διάλειμμα.

Eδώ ο Kanye ακύρωσε 21 συναυλίες που ήταν μέρος της περιοδείας του. Τα πράγματα μάλλον είναι σοβαρά.

ladyslike.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: