Ο Ορέστης Τζιόβας ξεκαθαρίζει: Με την Παναγιώτα είµαστε μόνο καλοί συνάδελφοι και φίλοι....

0

Ταύρο σε... υαλοπωλείο θύµιζε προ ηµερών ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας όταν έφτασε στα αυτιά του η «είδηση» πως διατηρεί δεσµό µε την Παναγιώτα Βλαντή, µε την οποία κάνουν πρόβες στο «Βασίλειο της γης» του Τένεσι Ουίλιαµς, που ανεβαίνει σε λίγες ηµέρες στο θέατρο «Olvio», σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη.


Παπαράτσι τούς απαθανάτισαν µαζί κατά την έξοδό τους από την πρόβα και δεν άργησε να κυκλοφορήσει η φήµη πως ο δηµοφιλής ηθοποιός είναι τρελά ερωτευµένος µε τη θεατρική παρτενέρ του και το κρατάνε µυστικό.

Όταν πληροφορήθηκε τις φήµες, σύµφωνα µε έγκυρες πηγές της real, έγινε έξαλλος γιατί διατηρεί σοβαρή σχέση µε τη νεαρή ηθοποιό Έλενα Μεντζέλου και δεν έχει µάτια για άλλη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσµατα µιας µικρού µήκους ταινίας και έκτοτε είναι αχώριστοι. Ζουν σε διαφορετικά σπίτια, τα οποία βρίσκονται κοντά, αλλά τα πιο πολλά βράδια µένουν µαζί! Εκείνος µοιάζει πιο ερωτευµένος από ποτέ και εκείνη λάµπει από χαρά και ευτυχία στο πλάι του.

Όσοι τους ζουν από κοντά µιλάνε για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι και στις πρόβες της φιλόδοξης παραγωγής «Πυγµαλίων - Ωραία µου κυρία», στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί κι εκείνη συµµετέχει και υποδύεται τον ρόλο της αδελφής του, στάζει µέλι ο ένας για τον άλλον!

Πώς, λοιπόν, να µην ενοχληθεί ο Ορέστης Τζιόβας µε τις ανυπόστατες φήµες που κυκλοφόρησαν; Προσπαθεί να διατηρήσει την προσωπική του ζωή µακριά από τον Τύπο, κρατάει χαµηλούς τόνους µε τη σύντροφό του και ξαφνικά πρωταγωνιστεί σε ένα «σενάριο» που δεν ευσταθεί. «Είναι δυνατόν να εφευρίσκουν τέτοια... σενάρια που δεν ισχύουν;», είπε στον φιλικό του κύκλο.

«Με την Παναγιώτα είµαστε καλοί συνάδελφοι και φίλοι και παίζουµε στην ίδια παράσταση! Πώς µας παρουσιάζουν ως... ζευγάρι, όταν γνωρίζουν πως είµαι σε άλλη σχέση, που είναι σηµαντική για µένα;». Ο ίδιος έχει «καεί» από τη δηµοσιότητα στην πολυσυζητηµένη σχέση του µε την Κατερίνα Παπουτσάκη και πλέον αποφεύγει να κυκλοφορεί µε τις νέες συντρόφους του. Με την Έλενα πόζαρε µόνο για τις ανάγκες της φωτογράφισης του έργου «Πυγµαλίων - Ωραία µου κυρία», µαζί µε όλους τους συντελεστές της παράστασης. Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός τρέχει «µαραθώνιο», αφού κάνει παράλληλα πρόβες για «Το βασίλειο της γης» στο θέατρο «Olvio» -σε αυτό θα παίξει εκτός, από την Παναγιώτα Βλαντή, µε τον Ανδροκλή ∆εληολάνη- και για το έργο «Πυγµαλίων - Ωραία µου κυρία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !