Νέες κινήσεις Μαρινάκη-Επαφές με Καρατζαφέρη για αγορά του ΑΡΤ...


Αιφνιδιασμός και ενόχληση προκλήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επιτελείο του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε προχωρήσει σε συγκεκριμένες κινήσεις για το στήσιμο του τηλεοπτικού του σταθμού, με μίσθωση των παλαιών εγκαταστάσεων των στούντιο του Mega στην Παιανία, συμφωνίες με συγκεκριμένα πρόσωπα για τη στελέχωση του καναλιού on και off κάμερα αλλά και αγορά προγράμματος από ξένες εταιρείες παραγωγής.


Μάλιστα τη συγκεκριμένη ημέρα της πτώσης του νόμου διέρρευσε και επίσημα στον Τύπο η φημολογούμενη από την πρώτη στιγμή ονομασία του σταθμού του: «One Channel». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο εφοπλιστής ήδη έκανε την πρώτη του κίνηση μετά τη δημιουργία του νέου σκηνικού: Προσέγγισε τον Γιώργο Καρατζαφέρη για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ (Αθηναϊκή Ραδιοφωνία Τηλεόραση) που μέχρι την 31/12/2015 διέθετε άδεια λειτουργίας πανελλαδικής εμβέλειας. Σε κάθε περίπτωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει αποφασισμένος να είναι στην τηλεόραση, προτιμώντας μάλιστα αυτονομία ,που μεταφράζεται σε απόλυτη πλειοψηφία των μετοχών σε νέο ή παλαιό σταθμό.

TV Έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: