Σεναριογράφος Συμμαθητών: Η πιο σκληρή αποχώρηση ήταν εκείνη της Βάλιας, που την υποδυόταν η Φαίδρα Δρούκα....


Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει και τη φετινή σεζόν τους «Συμμαθητές», αφού η σειρά συνεχίζει τις υψηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Τι λέει για αυτό ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς;«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι μια δουλειά που την αγαπάω και την πιστεύω πολύ. Η ομάδα των συντελεστών και των ηθοποιών δουλεύει εξαιρετικά και κάτω από δύσκολες συνθήκες, με όλα αυτά που και ο χώρος της τηλεόρασης αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Το να κάνεις πλέον τηλεόραση στην Ελλάδα είναι μια δοκιμασία, οπότε το γεγονός ότι με δυσκολίες, με περιορισμένες παραγωγικές συνθήκες σε σχέση με παλαιότερα μπορεί να βγαίνει μια αξιοπρεπής δουλειά, που να αρέσει και στον κόσμο, είναι μεγάλη χαρά»

Ο τρίτος κύκλος της σειράς επέστρεψε ανανεωμένος. Αποχώρησαν αρκετοί ηθοποιοί, ενώ ήρθαν νέα πρόσωπα. Ως σεναριογράφος πώς το αντιμετώπισε;

«Πάντα το αντιμετωπίζω υπό το πρίσμα των χαρακτήρων της σειράς. Κάποιες από τις αποχωρήσεις ήταν σεναριακά πιο σκληρές από τις άλλες. Δηλαδή η πιο σκληρή αποχώρηση με την έννοια ότι την αγαπούσαν περισσότεροι χαρακτήρες και είχαν σχέση μαζί της ήταν εκείνη της Βάλιας, που την υποδυόταν η Φαίδρα Δρούκα. Διάλεξα να κάνω αυτό που θα συνέβαινε και στην πραγματικότητα. Δηλαδή σκέφτηκα τι θα γινόταν αν η Βόλια έπρεπε να φύγει, βρήκα έναν λόγο ο οποίος ήταν σημαντικός και από εκεί και πέρα ο τρόπος αντιμετώπισης ήταν να μην αποφύγω το θέμα, αλλά να αφήσω τους χαρακτήρες να συμπεριφερθούν όπως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στη ζωή μας. Μια ανανέωση ούτως ή άλλως έπρεπε να υπάρχει στους «Συμμαθητές», λέει στο Tv Έθνος.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: