Χριστίνα Σούζη: «Θα έκανα γκεστ και σε σειρά»


Τώρα που το κανάλι του ΣΚΑΪ έχει μπει και στη μυθοπλασία, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη θα δεχόταν να κάνει γκεστ εμφάνιση σε κάποια σειρά. 

 «Αν υπήρχε κάτι που να μπορώ να υποστηρίξω, θα το έκανα. Γιατί όχι; Το θέμα είναι όλα να γίνονται με καλή πρόθεση. Όταν δεν γίνονται, νευριάζω» τόνισε στην Espresso. 

-Σας αρέσουν τα ταξίδια; 
«Πάρα πολύ. Και η θάλασσα. Οι αγαπημένοι προορισμοί είναι εντός Ελλάδας. Εχω πάει και έξω αλλά υπάρχουν μέρη στον τόπο μας που δεν έχω πάει ακόμη. Εχω και τον εγγονό μου. Πρέπει να είμαι κοντά.»

 -Πόσο ετών είναι; 
«Θα γίνει τεσσάρων στις 21 Νοεμβρίου. Είμαι και γιαγιά. Εχω δύο κόρες. Η μεγάλη είναι νηπιαγωγός και η μικρότερη τελείωσε το Πολιτικό της Νομικής με κατεύθυνση στη μεταναστευτική πολιτική. Έχει μεταπτυχιακό και κάνει και διδακτορικό.»

 -Τι σας λένε τα παιδιά σας για την επιτυχία σας; 
«Κρύβονται. Εννοώ ότι δεν θέλουν να χρησιμοποιούν το όνομά μου για να έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση. Έτσι τις μεγάλωσα. Έτσι μεγάλωσα κι εγώ. Κατά τα άλλα, με καμαρώνουν. Ο σύζυγός μου είναι ο μόνος ενθουσιασμένος. Το απολαμβάνει περισσότερο από όλους και έχει πολύ καμάρι.»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: