Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έκανα επίσημη συζήτηση με άλλο κανάλι»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκαθαρίζει, με συνέντευξη που δίνει στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για το tv κους κους του Ελέυθερου Τύπου της Κυριακής, πως δεν συζήτησε επίσημα με κανένα κανάλι εκτός Alpha την κρίσιμη περίοδο με τις τηλεοπτικές άδειες. Ωστόσο, παραδέχεται ότι δέχτηκε κρούσεις και πως ένιωσε πολύ κοντά στο σημείο μηδέν.

Πώς βιώσατε το άγχος και το φόβο του επερχόμενου «μαύρου»; Ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα, είχα χρόνια να αισθανθώ έτσι. Ένιωθα τόσο κοντά στο τίποτα, θα μπορούσαν όλα να είχαν τελειώσει. Περάσαμε ξυστά από το σημείο μηδέν.

Η επόμενη μέρα πώς είναι; Εμείς δεν σταματήσαμε λεπτό να δουλεύουμε και να προσπαθούμε στον Alpha. Μέσα μας ένα κομμάτι έλεγε: «Μήπως όλα αυτά για το τίποτα;» Είναι ανθρώπινες αυτές οι σκέψεις…

Εκείνο το διάστημα γινόταν μεγάλη συζήτηση για το αν θα αλλάξετε τηλεοπτική στέγη… Δεν έκανα καμία επίσημη συζήτηση με άλλο κανάλι. Υπήρξε ενδιαφέρον, έγιναν κρούσεις και είναι φυσικό, από τη στιγμή που η εκπομπή είναι από τις πρώτες στην ελληνική τηλεόραση. Εγώ, όμως, δεν έκανα ποτέ συζήτηση.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: