Κώστας Κόκλας: Με γοητεύει το να έρχονται κάθε φορά προτάσεις, χωρίς να κυνηγάω εγώ κάτι

Για τους ρόλους που ονειρεύεται να παίξει, όπως εκείνον στην Επίδαυρο οπού και ξεχώρισε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Κόκλας.
«Ήταν ωραία εμπειρία οι «Εκκλησιάζουσες» που κάναμε στην Επίδαυρο το ‘12 και ναι, θέλω να ξαναπάω, χωρίς να «τρελαίνομαι» ή να αγχώνομαι γι' αυτό. Ούτε ρόλους ονειρεύομαι! Με γοητεύει το να έρχονται κάθε φορά προτάσεις, χωρίς να κυνηγάω εγώ κάτι. Όπως τώρα που ήρθε ο Ρήγας με τις νεοσύστατες Θεατρικές Σκηνές και μου πρότεινε να παίξω στο υπέροχο αυτό έργο του Μπερναρντ Σο. Ήταν μια δελεαστικότατη πρόταση να «ντυθώ» τον Πυγμαλίωνα στο «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία» και δη με τόσο γερό θίασο. Είπα το «ναι» με μεγάλη χαρά.
Πρόκειται για μια ζηλευτή υπερπαραγωγή αξιώσεων που υποστηρίζεται από μια γερή ομάδα: με χαροποιεί πολύ που συναντώ τη φίλη μου τη Δήμητρα Ματσούκα, που είναι λαμπερή και ταλαντούχα, έξυπνη και με τρομερό χιούμορ και αυτοσαρκασμό», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Real.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

**Κάντε ADD στο Facebook: https://www.facebook.com/paschalidis.g** **Ακολουθείστε με στο Twitter: https://twitter.com/Pasxal_tvnea** Ακολουθείστε με στο Instagram:https://www.instagram.com/pasxalidis_giorgos/ **
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: