Μπεκατώρου:«Ήταν τόσο μικρή η παραμονή μας στη μεσημεριανή ζώνη,που δεν μπορώ...»


Η Μαρία Μπεκατώρου από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έχει επανέλθει στην πρωινή ζώνη. Η παρουσιάστρια,παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα,''Αγορά'',και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο,αναφέρεται στη σύντομη εμπειρία της στη μεσημεριανή ζώνη, στην επιστροφή στην πρωινή, αλλά και στα σχέδιά της για το μέλλον...


«Ήταν τόσο μικρή η παραμονή μας στη μεσημεριανή ζώνη, που δεν μπορώ να μιλήσω για ανακούφιση. Αγαπώ πολύ το πρωί και χαίρομαι πολύ που επιστρέψαμε σε αυτή τη ζώνη», είπε η Μαρία Μπεκατώρου αναφορικά με την εκπομπή της,''ΣουΚου '',φέτος.

Εν συνεχεία, μιλώντας για το μέλλον, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στην ιδέα που είχε ο Σταμάτης Φασουλής να της προτείνει να παίξει στο θέατρο. Η ίδια μπορεί να μην γνωρίζει ακόμα το πότε θα της γίνει και η επίσημη πρόταση, ωστόσο, ο ενθουσιασμός και η περιέργειά της, την έχουν κάνει να περιμένει ήδη με αγωνία τη στιγμή...

«Θα το κάνω , άλλα δεν ξέρω πότε θα σκεφθεί ο Σταμάτης να το κάνει. Δεν ξέρω πότε θα είναι, πάντως, είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα το κάνω. Θέλω να παίξω στο θέατρο και δεν έχω απαιτήσεις για πρωταγωνιστικούς ρόλους και τέτοια πράγματα. Θα ήθελα να βγάλω λίγο από το κεφαλονίτικο που έχω μέσα μου».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: