Δανάη Επιθυμιάδη:Το κακό ξεκίνημα στη «Μουρμούρα» & ο λόγος που επιστρέφει στην Αμερική

Η Δανάη Επιθυμιάδη, μέλος του απερχόμενο ζευγαριού της σειράς «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα», μίλησε στην «Αγορά» για το ξεκινημά της στην ελληνική τηλεόραση που αποδείχθηκε «ψυχρολουσία».

Παίζεις σε ένα έργο από τις ΗΠΑ και σε ένα από την Αγγλία, χώρες στις οποίες σπούδασες υποκριτική. Τι γεύση σού έχει αφήσει η παραμονή σου στις δύο αυτές χώρες;
 Σπούδασα για δύο χρόνια στο Λονδίνο και για άλλα τέσσερα στη Νέα Υόρκη. Λάτρεψα την Αμερική, την Αγγλία όχι τόσο. Ήταν για εμένα πολύ δημιουργικά χρόνια, κατά τα οποία έμαθα για τον εαυτό μου και οριοθέτησα την καλλιτεχνική μου ταυτότητα. Στο Μανχάταν δούλευα συνεχώς σε θεατρικές σκηνές. Υπάρχει, όμως, μια διαδικασία που πρέπει να ξεκινήσεις για να βγάλεις την artist visa και να μπορείς να εργάζεσαι, κάτι που είχα ξεκινήσει να πραγματοποιώ, αλλά δυστυχώς, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, αυτή η διαδικασία έμεινε στη μέση. Έφυγα πολύ ξαφνικά από την Αμερική, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω εκεί.

Γιατί επέστρεψες στην Ελλάδα;
 Ήρθα γιατί ήταν άρρωστο ένα άτομο της οικογένειάς μου. Παράλληλα, ξεκίνησα να δουλεύω εδώ και τελικά παρέμεινα. Η μητέρα μου, που ήξερε πόσο σκληρά δούλευα στην Αμερική για να τα βγάλω πέρα, μου είχε ζητήσει να μείνω εδώ. Γιατί, εκτός από τις σπουδές μου και τις παραστάσεις στις οποίες έπαιζα, δούλευα και ως σερβιτόρα. Πάντα δούλευα. Νομίζω ότι εφέτος είναι η δεύτερη χρονιά που καταφέρνω να επιβιώνω από το επάγγελμά μου, χωρίς να κάνω κάποια άλλη δουλειά παράλληλα. Aν δεν είχα την τύχη να δουλέψω πέρυσι στην τηλεόραση και να βάλω κάποια χρήματα στην άκρη, δεν θα είχα αυτή την πολυτέλεια. Ενδεχομένως να έπρεπε να δουλεύω και εφέτος σε ένα μπαρ, και το να δουλεύεις νύχτα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.
ADVERTISEMENT

 Η συμμετοχή σου στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» δεν πήγε καλά...
 Ο ρόλος μου στη «Μουρμούρα» ήταν σαν πυροτέχνημα! Χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία, γιατί είχα την τύχη, ενώ δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση, να πρωταγωνιστήσω σε ένα επιτυχημένο σίριαλ. Το ζητούμενο ήταν, μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, να αντικαταστήσουμε ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι της σειράς σε διάστημα μιας εβδομάδας, θεωρώ πως έγιναν κάποιοι λανθασμένοι χειρισμοί από όλους μας και κάπως έτσι μας έφαγε το βάρος. Από εκεί και πέρα, ήταν για εμένα ψυχρολουσία, αλλά υπήρχαν και θετικά πράγματα, όπως η αγάπη του κόσμου, την οποία την εισπράττω μέχρι σήμερα. Εδώ θα πρέπει να προσθέσω πως η σχέση μου με το κανάλι ήταν πολύ καλή, τόσο κατά την είσοδο μου όσο και κατά την έξοδό μου. Μάλιστα, υπήρχε και η πρόθεση για μία εκ νέου συνεργασία, η οποία όμως δεν προχώρησε λόγω των θεατρικών μου δεσμεύσεων.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: