Ευγενία Μανωλίδου:Με την τηλεόραση δεν δέθηκα ποτέ...Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε αποκλειστικά στο tvnea.com για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την εκπομπή ¨Junior Music Stars¨.Δείτε τι μας είπε:

Επιστροφή στην τηλεόραση μετά από περίπου 4 χρόνια. Σας έλειψε; 
Με την τηλεόραση δεν “δέθηκα” ποτέ συναισθηματικά. Ήταν μια δουλειά για μένα με ημερομηνία λήξης. Οπότε, όχι δεν μου έλειψε, μου έλειψαν όμως πολύ συνεργάτες που είχα και χαίρομαι που τους ξανασυναντώ. 

Θα επιστρέφατε μόνο αν η τηλεοπτική πρόταση αφορούσε τη μουσική, όπως το "Junior Music Stars"; 
Το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό έχει άμεση σχέση με τη δουλειά μου, έκανε την πρόταση ευπρόσδεκτη.

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα κάνουν την εκπομπή να ξεχωρίσει; 
Είναι πολλά. Πρώτα απ' όλα, τα υπέροχα και υπέρ-ταλαντούχα παιδιά που συμμετέχουν. Δεύτερον, η συμμετοχή των μουσικών και η επιμέλεια του Γιώργου Θεοφάνους. Τρίτον, η προσοχή και η σοβαρότητα που έχει δείξει ο ΣΚΑΪ. Και πολλά άλλα. 

Οταν ένα παιδί εκτίθεται τηλεοπτικά, δεν υπάρχει ο κίνδυνος αλλοτρίωσης της προσωπικότητας του; 
Πώς η παραγωγή εξαλείφει αυτό το ενδεχόμενο; Όλα έχουν γίνει με προσοχή και έχει δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά. Κίνδυνος υπάρχει μόνο όταν η οικογένεια δεν προσέξει το παιδί, όχι η παραγωγή.

Πώς θα χαρακτηρίζατε με μία λέξη τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής (Νίκος Βουρλιώτης, Ευριδίκη, Γιάννης Βαρδής); 
Δύσκολο να τους περιγράψεις με μία λέξη. Είναι πολυδιάστατοι χαρακτήρες, αναμφισβήτητα ταλαντούχοι και εξαιρετικοί στη συνεργασία τόσο με τα παιδιά, όσο και με εμένα. 

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος υπηρετεί ένα είδος μουσικής πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Πώς ήταν όμως αυτή η συνύπαρξη;
 Όλοι οι μουσικοί στο πρόγραμμα υπηρετούμε διαφορετικά είδη μουσικής. Πολλές φορές έχει τύχει να συνυπάρξουν διαφορετικοί μουσικοί μεταξύ τους και το κράμα αυτό να δημιουργήσει έναν καταπληκτικό συνδυασμό. Η μουσική είναι μία. 


Ο Γιώργος Θεοφάνους στο παρελθόν δεν είχε μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια εσάς, παρόλο αυτά επιθυμούσε τη συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σας ξάφνιασε η πρόταση του;
Ο Γιώργος Θεοφάνους με τίμησε με την πρότασή του, συνεργαζόμαστε εκπληκτικά και δεν ξέρω καθόλου τί είπε, κάτω από ποιες συνθήκες το είπε και ειλικρινά σας μιλώ δεν με ενδιαφέρει και καθόλου να μάθω.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη πατώντας εδώ

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: