Οι εργαζόμενοι της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ καταφεύγουν στον εισαγγελέα...


Στον εισαγγελέα, με ομόφωνη απόφαση και των μελών της, θα διαβιβάσει την επιστολή-καταγγελία των εργαζομένων της εφημερίδας, «Απογευματινή», ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τη νομιμότητα των δανείων που έλαβαν κόμματα και ΜΜΕ από τις Τράπεζες, Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως τόνισε ο κ. Φάμελλος, η επιστολή των εργαζομένων της εφημερίδας είναι πολύ σημαντική σε σχέση με τη λειτουργία και τον σκοπό της Εξεταστικής καθώς αναφέρεται σε ζητήματα που αφορούν τη δανειοδότηση της εταιρείας. Στην επιστολή καταγγέλλονται τόσο τα δάνεια της εφημερίδας, τα οποία συνδέονται με προσωπικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών της εταιρείας, όσο και η διαδικασία πτώχευσης, η οποία απορρίφθηκε από τη Δικαιοσύνη ως δόλια. Ταυτόχρονα ο κ. Φάμελλος έκανε γνωστό ότι έχει αποστείλει ήδη την επιστολή και στην ΤτΕ προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο των καταγγελιών των εργαζομένων και να αποστείλει το πόρισμά της στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής.

Πηγή:Efsyn.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: