Μιχάλης Μαρίνος για ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ:«Φαίνεται ότι ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει»

0

Έχει ενσαρκώσει πολλούς τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς ρόλους: από τον πιστό συνεργάτη της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου στη σειρά, «Στο παρά πέντε», μέχρι τον παπα-Λάμπρο στην ξεκαρδιστική κωμωδία ,«Η νήsos». Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που απολαμβάνουμε τον γλυκύτατο Μιχάλη Μαρίνο σε ρόλο «κακού»!

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του Alpha, «Έλα στη θέση μου» ,και με την ευκαιρία μιλάει στην εφημερίδα,''Espresso'', γι' αυτή τη δουλειά.

«Η ιστορία του σίριαλ είναι πολύ ωραία. Δύο παιδιά ζουν επί 30 χρόνια, από λάθος μιας μαίας, το ένα στην οικογένεια του άλλου. Όταν εκείνη θυμάται τι έχει κάνει, το αποκαλύπτει, και καθένας επιστρέφει στους δικούς του», λέει ο γοητευτικός ηθοποιός, και αναφερόμενος στον ήρωά του προσθέτει: 

«Διασκεδάζω πολύ με το γεγονός ότι παίζω τον κακό. Υποδύομαι τον ξάδερφο του πλούσιου αγοριού (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο οποίος θέλει να του πάρει την εταιρεία, παρέα με τη Φαίη (Αθηνά Οικονομάκου), με την οποία αποτελούν ένα ραδιούργο και σατανικό ζευγάρι, το οποίο δημιουργεί προβλήματα με αυτόν τον στόχο: να γίνει η επιχείρηση δική τους».

Αν και τα γυρίσματα είναι απαιτητικά, ο Μιχάλης είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει το καστ. 

«Είναι πολύ καλοί όλοι οι συνεργάτες. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης και ο Σπύρος Ρασιδάκης. Στο σετ διασκεδάζουμε και περνάμε ωραία. Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάς και να έχεις κέφι πηγαίνοντας στη δουλειά, εκεί όπου θα βρεθείς με τους συνεργάτες συναδέλφους σου και θα κάνετε ωραία πράγματα. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, αλλά, επειδή γίνονται με ευχάριστο τρόπο, δεν μας φαίνεται η κούραση».

Η παραγωγή φαίνεται ότι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, κάτι που επισημαίνει και ο ίδιος.

«Τα πρώτα μηνύματα είναι πολύ θετικά και φαίνεται ότι ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει».

Όσο για τις εξελίξεις;
«Μπορεί στη σειρά να είμαι κακός, αλλά δεν είμαι ο... χειρότερος! Αυτό μπορώ να πω μόνο, γιατί, περιμένετε, θα έρθουν πολλές ανατροπές στα επόμενα επεισόδια».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !