Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν θα στήριζα τον Άδωνι αν με είχε απατήσει»

0

Καλεσμένη στο Όλα …Ξεκόλλα η Ευγενία Μανωλίδου το βράδυ της Τρίτης μίλησε στο Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού για την απιστία, αλλά και τη ζήλια. 

«Το μεγάλο αβαντάζ ενός άντρα πολιτικού είναι ότι αν κάνει παραστράτημα πρέπει η σύζυγος να βγει και να τον υποστηρίξει» την πείραξε ο Θέμος Αναστασιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου απάντησε: «Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ.»

 «Πες ότι χτύπα ξύλο παίρνει την κυβέρνηση η Ν.Δ. και υπάρχει ένα θέμα, δεν θα πας να το κουκουλώσεις χάριν της κοινής υπόθεσης να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ;» συνέχισε εκείνος… 

«Όχι. Δεν το έχω το διπλωματικό. Αφού το ξέρεις, εγώ άμα είναι να πω κάτι το λέω. Τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά από την αρχή. Μπορεί και να είμαι υπερβολική σε αυτό το κομμάτι, αλλά δεν θέλω» είπε η Ευγενία Μανωλίδου η οποία δήλωσε ζηλιάρα και παραδέχτηκε ότι έχει τσεκάρει το κινητό του Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα. Δεν είμαι παράλογα ζηλιάρα, δεν είμαι αρρωστημένα ζηλιάρα, αλλά όταν πρέπει. Παλιά κοιτούσα το κινητό του Άδωνι, τώρα το έχω σταματήσει. Κρυφά. Έχει ψάξει κι εκείνος το δικό μου. Για αυτό το έκανα γιατί μου είχε ψάξει το δικό μου. Η ιδέα δεν μου έχει έρθει από μόνη της. Δεν είχε κάτι, αλλά αν είχε θα έβρισκα. Μια αγωνία να υπάρχει, καλό είναι.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !