Κόβεται η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου; Ολη η αλήθεια...

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί από χθες αργά το απόγευμα, με την είδηση που άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και θέλει το "Φτιάξε καφέ να στα πω" της Κατερίνας Καινούργιου να ρίχνει πρόωρα αυλαία στο Epsilon.

Μάλιστα, όπως γράφτηκε συγκεκριμένα, έχει τεθεί λέει στη Κατερίνα dead-line μέχρι τα Χριστούγεννα, προκειμένου μέχρι τότε να καταφέρει να ανακτήσει μία μεγαλύτερη δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης η πρωινή, καθημερινή εκπομπή της.

Και εαν σου λέει δεν τα καταφέρει; Η νέα χρονιά θα την βρει στο σπίτι της...

Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους και επειδή επίσης καλό είναι να κάνουμε και λιγάκι ρεπορτάζ, όχι η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχύει. Κανένα dead-line δεν έχει τεθεί στη Κατερίνα και όχι ο "Καφές" της δεν κινδυνεύει να βγει από την... πρίζα! Σας το λέω εγώ που πέρσι ήμουν η πρώτη που σου είχα πει ότι ο Alpha είχε προχωρήσει σε σύσκεψη και είχε αποφασίσει το πρόωρο τέλος του "Λόγω Tivis".

Η Κατερίνα ,λοιπόν, μαζί με τον Θέμη Μάλλη, - που υπογράφει την αρχισυνταξία - , εξακολουθούν κανονικά να δουλεύουν στο κανάλι των Μελισσίων, χωρίς καμία δαμόκλειο σπάθη να βρίσκεται πάνω από τα κεφάλια τους.

"...Ολα αυτά που ακούγονται δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Η Κατερίνα δίνει κανονικά κάθε πρωί τη μάχη της και δεν της έχει ανακοινωθεί κανένα πρόωρο τέλος...", λένε χαρακτηριστικά στο TLIFE κύκλοι του καναλιού.

Σίγουρα η Κατερίνα το πρωί δεν τα περνάει εύκολα... Σίγουρα και ο "Καφές" της έχει πολλά προβλήματα, όμως, δεν το βάζει κάτω. Ούτε εκείνη, ούτε ο Θέμης, ούτε το κανάλι... Αλλωστε, η Κατερίνα χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να στήσει μία δυνατή, πρωινή εκπομπή.

Χρειάζεται χρόνο γιατί δεν μπορεί κανείς να περιμένει πως από τη μία μέρα στην άλλη, μπορεί να γίνει θαύμα και να απογειωθεί στους πίνακες τηλεθέασης, όταν καθημερινά βρίσκεται να συμμετέχει σε μία... Τιτανομαχία, έχοντας απέναντί της Τιτάνες όπως είναι ο σαρωτικός Γιώργος Παπαδάκης.

Από την άλλη μεριά το "Happy Day" της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι μία χρόνια τηλεοπτική συνήθεια, είναι μία εκπομπή που έχει χτίσει το κοινό της και από την δεξαμενή της οποίας σαφέστατα και δεν μπορεί κανείς εύκολα να πάρει κόσμο.

Μία εκπομπή η οποία μάλιστα, παρά την δυναμική της πορεία, φέτος σημειώνει σημάδια κόπωσης και σημαντικές απώλειες, από πλευράς τηλεθέασης.

Νάνσυ Νικολαΐδου-tlife.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: