Μαίρη Σταυρακέλη: «Σώθηκα από θαύμα, έκαψα το πρόσωπο και το χέρι μου»


Η σκηνή για τη συγκεκριμένη ηθοποιό λειτουργεί σαν φάρμακο και όπως εξομολογείται της περνάνε όλα εκεί πάνω. Όπως έχει δηλώσει είναι αγοραφοβική, όμως το να υποδύεται ένα ρόλο την κάνει να νιώθει καλύτερα. 

Η ίδια εξομολογήθηκε για μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καριέρα της. «Το δεύτερο καλοκαίρι της παράστασης Άντρες έτοιμοι για όλα έκαψα όλο μου το πρόσωπο, τώρα δεν φαίνεται τίποτα απολύτως, ήταν κάτι σαν θαύμα», εξομολογείται στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό Λοιπόν. 

Ο λόγος για τη Μαίρη Σταυρακέλη. Η ηθοποιός εξηγεί αναλυτικά τι συνέβη: «Έγινε κάτι βλακώδες. Άναψα το μάτι της κουζίνας κι έβαλα ελάχιστο λάδι μέσα στην κατσαρόλα, βγήκα στον κήπο μου να κόψω φρέσκο δεντρολίβανο και μπαίνοντας μέσα είχε πάρει φωτιά η κατσαρόλα, την πιάνω γιατί φοβήθηκε ότι θα πάρει φωτιά η βιβλιοθήκη που ήταν δίπλα στην κουζίνα. Εκεί που πηγαίνω να αφήσω κάτι στην κατσαρόλα, στο πάτωμα, ήρθε το σκυλί μου και δεν μπόρεσα, γιατί θα έκαιγα τον Σεβάχ, γυρνώντας να την αφήσω πιο δεξιά όμως με έπιασε το ρεύμα της μπαλκονόπορτας που είχα πίσω μου κι έκαψα όλο το χέρι δεξί μου χέρι και όλο το πρόσωπό μου. Κάηκα ολόκληρη». 

Η ηθοποιός εξήγησε πως αφού έριξε αλόη και μια κεραλοιφή έβαλε πάνω στο κεφάλι της μία εσάρπα και πήγε άμεσα στο νοσοκομείο.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: