Αλέξανδρος Λογοθέτης για ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ:«Εμπιστεύτηκα τον Παπαπέτρου με κλειστά τα μάτια...»

0

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης πρωταγωνιστεί στο νέο,κωμικό σίριαλ του ΑΝΤ1,''Στο καλό,γλυκιά μου συμπεθέρα''. Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα,''Espresso'',για την πρόταση του Λευτέρη Παπαπέτρου ,για τον ρόλο του αλλά και το σίριαλ γενικότερα...


 «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο σίριαλ του Λευτέρη και ελπίζω οι τηλεθεατές να γελάσουν με την καρδιά τους. Με τον δημοφιλή σεναριογράφο έχω συνεργαστεί μόνο θεατρικά, στην παράσταση “Αχ, αυτά τα φαντάσματα”, και από τότε τον εκτιμώ βαθιά. Έτσι, όταν το καλοκαίρι μού πρότεινε να παίξω στην καινούργια του παραγωγή, τον εμπιστεύτηκα με κλειστά τα μάτια και δεν ρώτησα καν τι ρόλο θα παίξω. Όταν μου ήρθαν τα πρώτα σενάρια στα χέρια και είδα ότι θα ενσαρκώσω τον Γιώργο, έναν αστυνομικό που ζει σε μια πόλη των Μεσογείων, είναι παντρεμένος με τη μυστηριώδη Σοφία (την υποδύεται η Ζέτα) και έχουν έναν γιο, άρχισα να το απολαμβάνω. Σύμφωνα με την υπόθεση, μέσα σε οκτώ ημέρες, από τις 28 Ιουνίου του 2015 μέχρι την Κυριακή 5 Ιουλίου του ίδιου έτους, όταν ανακοινώνεται το δημοψήφισμα από τον Πρωθυπουργό, ο ήρωάς μου ανακαλύπτει ότι όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω του αλλάζουν και πως πολλά πράγματα δεν τα είχε ποτέ αντιληφθεί ή δεν τα είχε ανακαλύψει, ίσως γιατί δεν ήθελε».

«Οι κουμπάροι του, οι Ρεντούμηδες (Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης), θα βγάλουν τα μαχαίρια με τα συμπεθέρια τους για το “ναι” και το “όχι” του δημοψηφίσματος, ενώ η καλή μου γυναικούλα θα τρέχει στις τράπεζες να ανοίξει κάποιες θυρίδες που εκείνος αγνοούσε. Πραγματικά, η μέχρι τώρα συνεργασία μου με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι εκπληκτική και έχουμε την ίδια αίσθηση χιούμορ. Είναι φοβερή επαγγελματίας και ταλαντούχα συνάδελφος. Για να ολοκληρωθεί η σειρά έχουμε ακόμη έξι επεισόδια. Ειλικρινά, περνάμε τόσο καλά στα γυρίσματα, είμαστε μια δεμένη παρέα, που δεν θέλουμε να τελειώσουν».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !