Ο Κωστόπουλος για το διαζύγιο Λιάγκα–Σκορδά:Ο καλύτερος τρόπος να χωρίσεις είναι η τηλεόραση

Με το δικό του σχόλιο πάνω στο διαζύγιο που έπεσε σαν "κεραυνός εν αιθρία" στην εγχώρια showbiz και δεν είναι άλλο από αυτό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ξεκίνησε την εκπομπή του "Βράδυ", λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Είναι μια πάρα πολύ περίεργη μέρα! Συμβαίνουν διάφορα γεγονότα και σκέφτεσαι ‘θέλει κανένας να χωρίσει από εσάς;’», είπε αρχικά ο παρουσιαστής της late night ζώνης του καναλιού της Κάντζας και συνέχισε: «Μπορεί να θέλει, μπορεί να μη θέλει! Υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος να χωρίσει. Ο καλύτερος τρόπος να χωρίσεις είναι η τηλεόραση! Δηλαδή είσαι μια χαρά ζευγάρι (γελάει) και πας και κάνεις τηλεόραση πρωινό. Την κάθισες την βάρκα! Πας εκεί, κάνεις πρωινό χωρίζεις! Πάω εγώ, πάω με την Μπαλατσινού, πάρτον κάτω! Πάει ο Λιάγκας με την άλλη, το παλεύουν, το παλεύουν, πάνε κι αυτοί κάτω. Ξέρετε γιατί έφυγαν οι άλλοι (σς: εννοεί το ζεύγος Σεφερλή – Τσαβαλιά) από το Mega νωρίς; Για να μη χωρίσουν! Ενώ η Ντορέτα ήταν χωρισμένη! Όποιος θέλει να χωρίσει, λοιπόν…».

Μάλιστα, έδωσε και τη συμβουλή του στο ζευγάρι της πρωινής ζώνης του «Ε», λέγοντας: «Λέω στην Καραβάτου να προσέχει και δεύτερη χρονιά να μην την κάνει!».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: