Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια της φετινής σεζόν στην ελληνική τηλεόραση

Unknown
0
Δυναμική είναι και φέτος η παρουσία των τηλεπαιχνιδιών στην ελληνική τηλεόραση. το... τηλεκοντρόλ έχει απ΄ όλα. Γρίφους, γνώσεις, προγνώσεις, τύχη και άλλες δεξιότητες θα χρειαστούν οι τυχεροί που θα κληρωθούν να διαγωνισθούν ή να παίξουν αν προτιμάτε.

QUIZDOM The Show
«Όποιος ξέρει, κερδίζει» είναι το μότο του, και με καινούργιες ερωτήσεις και καινούργιους κανόνες, προβάλλεται από την συχνότητα του Alpha, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00, με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή.

Δύο αντίπαλοι επιλέγουν εναλλάξ από δύο κατηγορίες, και στη συνέχεια καλούνται να απαντήσουν ταυτόχρονα σε δεκάξι ερωτήσεις, μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Τα χρηματικά μπόνους για κάθε σωστή τετράδα απαντήσεων πηγαίνουν στη μπάνκα του κάθε διαγωνιζόμενου, όπως συμβαίνει και με το μπόνους του πιο γρήγορου παίκτη το οποίο φτάνει πλέον τα 100 ευρώ, από 50 ευρώ που ήταν πέρυσι. Στο τέλος της χρονιάς, οι δέκα καλύτεροι παίκτες, επιστρέφουν στο στούντιο για μία επιπλέον μάχη.

Φέτος οι τελικοί θα είναι δύο, ο πρώτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο δεύτερος στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, εκεί όπου οι καλύτεροι παίκτες θα διεκδικήσουν τα δύο μεγάλα έπαθλα που θα αγγίζουν τα 60.000 ευρώ.
 
DEAL
Το Deal επέστρεψε στην μικρή οθόνη με παρουσιαστή και πάλι τον Χρήστο Φερεντίνο. Εχοντας κατακτήσει παγκοσμίως και Emmy, καλεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή στον Alpha, 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 60.000 ευρώ. Σε κάθε παίκτη κληρώνεται ένα κουτί, που κρύβει μέσα του κάποιο ποσό το οποίο μόνο ο δικηγόρος γνωρίζει. Το ποσό αυτό κυμαίνεται από 0,01 ευρώ μέχρι 60.000 ευρώ. Ο κάθε παίκτης πρέπει να «κλείσει την καλύτερη συμφωνία» με τον τραπεζίτη, να ανοίξει εκείνα τα κουτιά που έχουν τα μικρότερα ποσά, ώστε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τα 60.000 ευρώ.
 
Ο Τροχός της Τύχης
Το πιο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι της Αμερικής, που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του '90, όταν το παρουσίαζε ο Γιώργος Πολυχρονίου στον ΑΝΤ1, συνεχίζει με επιτυχία για τρίτη χρονιά στο Star, με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, έχοντας στο πλευρό του την Τζούλια Νόβα.
Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, και επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου για να κερδίσουν χρήματα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη ή για το αυτοκίνητο.
Lucky Room
Ποιος αποφασίζει τελικά στην οικογένεια θα μάθουμε στο Lucky Room, το νέο τηλεπαιχνίδι του ANT1, µε παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα. Πρόκειται για ένα αρκετά πρωτότυπο παιχνίδι, που έχει γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία, και αναμένεται να προβληθεί στην prime time ζώνη του καναλιού. Στο παιχνίδι συμμετέχει όλη η οικογένεια, αλλά μόνο ένας θα έχει τον λόγο. Τρεις παίκτες θα βρίσκονται στο πλατό, ενώ σε ένα άλλο δωμάτιο θα είναι τα μέλη των οικογενειών τους. Όποιος παίκτης απαντήσει σωστά στην ερώτηση, ο παρουσιαστής πηγαίνει στο δωμάτιο και ζητεί από την οικογένεια του να επιλέξει ένα από τα πέντε μπάζερ που βρίσκονται μπροστά τους, και αντιστοιχούν σε ποσά που εκείνοι δεν γνωρίζουν, αντίθετα με το κοινό και τους παίκτες που τα βλέπουν. Όποιος φτάσει στην τελική φάση μπορεί να χρησιμοποιήσει δύο βοήθειες, χάνοντας ένα ποσό κάθε φορά, ενώ όσα χρήματα του μείνουν αποτελούν το έπαθλο του.  
 
Ραντεβού

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ξανά ο οικοδεσπότης του οικογενειακού τηλεπαιχνιδιού «ΡΑΝΤΕΒΟΥ», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 18:50 από το Star, και βοηθάει τους πάικτες να βρούνε το ταίρι τους. To «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» είναι μια ανανεωμένη εκδοχή του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Ραντεβού στα Τυφλά», που μας σύστησε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση η Βάσια Τριφύλλη, το 1991 μέσα από το MEGA channel.
 
Shopping Star

Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι που έρχεται στο Star για όσες αγαπούν τη μόδα και πιστεύουν στο γούστο τους. Κάθε εβδομάδα στο Shopping Star μια νικήτρια θα κερδίζει 1.000 ευρώ, ενώ όλες οι παίκτριες, αγορές 400 ευρώ. Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού Βίκυ Καγιά θα παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και θα τις βαθμολογεί, ενώ παράλληλα θα δίνει συμβουλές στις διαγωνιζόμενες αλλά και στις τηλεθεάτριες. Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται 5 γυναίκες, που δεν θα έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους, οι οποίες εκτός από «ανταγωνίστριες» θα έχουν και τον ρόλο του κριτή για τις υπόλοιπες. Οι διαγωνιζόμενες θα έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και κόστος προκειμένου να «υπηρετήσουν» στιλιστικά το θέμα που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, με απώτερο σκοπό να πάρουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Το παιχνίδι προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε Γαλλία, Γερμανία, Κροατία, Αλβανία, Ολλανδία, Πολωνία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ρουμανία και Τουρκία.



usay.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !