Ποιοι θα καθίσουν απόψε στον καναπέ του Γρηγόρη;


Απόψε,Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου,στις 23.15, ο Σπύρος Πούλης αφήνει για λίγο τους «Συμμαθητές» και έρχεται με το ιδιαίτερο χιούμορ του στο The 2night Show. Δηλώνει ότι η κωμωδία είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του σε σχέση με το δράμα, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για τη γνωριμία με τη γυναίκα του. Ποια διασκεδαστική ιστορία τηλεφώνου τον βάζει ο Γρηγόρης να παίξει;

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη και έρχεται ξανά στο The 2night Show. Παίζει μαζί μας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ταχύτητας και μας χαρίζει συναρπαστικές στιγμές.

Στο Τhe 2night Show έρχεται ο Τάσος Νούσιας σε μία εκ βαθέων συζήτηση. Μας μιλάει για τη ζωή του, για τη σύντροφό του και την κόρη του, και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θέλησε να παντρευτεί.

Το μουσικό συγκρότημα, VEGAS,έρχεται στο πλατό του Τhe 2night Show. Οι VEGAS μάς συστήνουν τη νέα τραγουδίστρια ,Κατερίνα Κουκουράκη, ενώ μας αποκαλύπτουν τα επόμενα σχέδια τους και τον καινούριο δίσκο που ετοιμάζουν. Σε τι δοκιμασία βάζει τον Zeraw και τον Dj Airth ο Γρηγόρης; Πόσο καλά γνωρίζουν οι 2 άντρες τη νέα τους τραγουδίστρια;

Δες στιγμιότυπα από το αποψινό επεισόδιο:
ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: