Η ανακοίνωση - αποκάλυψη του Σμαραγδή για το επεισόδιο του Λάκη με το συνεργείο του Έψιλον!

0



Ο Λάκης Λαζόπουλος όταν βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε για το επεισόδιο με το συνεργείο του Έψιλον. 

 «Δεν θα γίνω μέρος ενός πάνελ το οποίο δεν επιλέγω εγώ να πάω. Δεν μπορεί κανένας την ώρα που πηγαίνω στη δουλειά μου, χωρίς κανένα λόγο, να ουρλιάζει και να τρέχει σαν τρελός με κάμερες δεξιά και αριστερά και να ουρλιάζουν άνευ λόγου και αιτίας. Δεν θέλω να μιλήσω, το λέει η σιωπή μου. Όταν ένας άνθρωπος θέλει να σιωπήσει είναι δικαίωμά του να σιωπήσει. Νόμος υποχρεωτικός από την ώρα που έρχεται ένα μικρόφωνο εσύ να πρέπει να μιλήσεις, δεν υπάρχει» είπε και πρόσθεσε ότι άρπαξαν ηθοποιό και την έριξαν στη γωνία. 

Ο Γιάννης Σμαραγδής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας αυτού του γεγονότος με ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει
 «Ζούμε σε ασεβείς καιρούς και το σύνθημα είναι “λασπώστε τις αξίες”. Αυτό ασφαλώς σημαίνει ότι, κυριαρχεί γύρω μας το κατώτερο στοιχείο της ύπαρξης μας και όχι το ανώτερο, δυστυχώς.
 Κάθε φορά που βρίσκομαι σε δύσκολη θέση, καταφεύγω στη μεγάλη καλοσύνη του φίλου μου Λάκη Λαζόπουλου (δεν είμαι ο μόνος...). Έτσι πριν από λίγες μέρες, όταν προσπαθήσαμε να εισέλθουμε μέσα στην αίθουσα του θεάτρου όπου εμφανίζεται ο Λάκης για να τον συμβουλευτώ και για να μιλήσουμε για τα μελλοντικά σχέδιά μας, υποστήκαμε την επίθεση δύο νεαρών θρασύτατων «δημοσιογράφων», με δύο κάμερες ενός σκανδαλοθηρικού καναλιού, που ήταν φανερό ποιος ήταν ο στόχος τους: Να εκνευρίσουν τον Λαζόπουλο και μετά να αρχίσουν το χτίσιμο της λάσπης. Ο Λάκης ψύχραιμα όχι μόνο δεν επετέθη με κανένα τρόπο, αλλά στα ασεβέστατα σπρωξίματα τους απάντησε με περίσσεια ευγένεια: «Σας παρακαλώ, μην σπρώχνετε!» Τις επόμενες μέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν χυδαιότητες ακόμα και πως ο Λαζόπουλος σήκωσε χέρι σε δημοσιογράφο, όσο για μένα ειπώθηκε πως είμαι κάτι σαν μπράβος του!!!»
 Και πρόσθεσε: «Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο που περισσεύει το κακό. Μπορεί κανείς να μη συμφωνεί με τις όποιες επιλογές του Λάκη ή οποιουδήποτε δημόσιου προσώπου, όμως το να συκοφαντείς συνειδητά ή να κακοποιείς ηθελημένα την αλήθεια είναι δείγμα χυδαίας κατωτερότητας.
 Το ίδιο γίνεται και με την νέα Υπουργό Πολιτισμού, ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου. Αντί να χαίρονται που ανέλαβε υπουργός μια καλλιτέχνης που γνωρίζει να «τροχοδρομεί» τις θετικές ενέργειες οι οποίες βάζουν σε κίνηση το καλό, αδαείς δημοσιογράφοι και μη, σχολιάζουν ειρωνικά αυτά που δεν γνωρίζουν... 
Η τέχνη από την ύπαρξη της, τις θετικές ενέργειες βάζει σε κίνηση, απευθυνόμενη στη ανθρώπινη ψυχή, ενέργεια συμπαντική επίσης. Όταν θα φτάσει το ανθρώπινο γένος στο σημείο, ώστε όλοι μας να ενεργοποιούμε τις θετικές ενέργειες όπως η Λυδία Κονιόρδου, αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος, τότε υπάρχει πιθανότητα εμείς οι άνθρωποι να πλησιάσουμε ό,τι κάνει καλό και αναβαθμίζει τη ψυχή. Γιατί μόνο τότε θα μπορεί να ενεργοποιηθεί ο ανώτερος εαυτός μας και όχι ο κατώτερος που αντιπροσωπεύουν οι ασεβείς, ανεύθυνοι και αδαείς επικριτές πανταχόθεν... 
Γιάννης Σμαραγδής»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !