Τραυματίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη και δεν κατάφερε να τρέξει στον Μαραθώνιο

0
 Η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της τραυματίστηκε στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να τρέξει στον σημερινό αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια μάλιστα, ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία για να δείξει στους followers της, το πρησμένο της πόδι. 

«Μπραβο σε ολους σας! Μπραβο σε ολους οσοι βαλατε το χερακι σας στην προσπαθεια του οπαπ για κατι καλυτερο!!!! Δεν θα πω ψεματα... τελικα δεν ετρεξα τη διαδρομη των 10χιλ.. ενας τραυματισμος στον αστραγαλο στοπλαισιο της προχθεσινης προπονησης με βγαζει εκτος για λιγες εβδομαδες ( ξανα! Παλιο τραυμα βλεπετε... η τουμπα ηταν θεαματικα απολαυστικη, μου ειπαν οι περαστικοι) παρ' ολα αυτα, κ φετος νομιζω ... εγινε κατι πολυυυυ καλυτερο για τα παιδιατρικα νοσοκομεια Αγ. Κυριακου κ Αγ Σοφια!!! Κ του χρονου ακομα πιο δυνατα! #opap #katikalyterogiatapaidia», έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram. 


 Mπορεί να τραυματίστηκε, αυτό όμως, δεν την εμπόδισε να φορέσει τα αθλητικά παπούτσια και τις φόρμες της και να δώσει το παρών στο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !