Ο Μικρούτσικος θέλησε να ξεχαστεί, ίσως γιατί θεώρησε ότι δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το δικό του ριάλιτι....

1

Τον λόγο για τον οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι εκτός τηλεοπτικού πεδίου, σχολίασε στη στήλη του στην εφημερίδα Freddo o Θέμης Μάλλης κάνοντας λόγο για προσωπική επιλογή.



«Οι περισσότεροι από τους τηλεαστέρες που δεν έχουν φέτος τηλεοπτική στέγη, απλά δεν δέχτηκαν να κάνουν κάτι που δεν πίστευαν ως concept. Κάποιοι άλλοι δεν συμφώνησαν στα οικονομικά, πάνω στις προτάσεις που δέχτηκαν, ενώ υπάρχει κι ένας μικρός αριθμός ανθρώπων που μεσουράνησαν στην τηλεόραση αλλά το τηλέφωνο τους δεν χτύπησε ούτε για μια κουβέντα με την προοπτική συνεργασίας. Όπως συνέβη με την περίπτωση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Κι όμως, ο παρουσιαστής, ένας από τους πλέον επιτυχημένους στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, βρίσκεται έξω από αυτή, κυρίως εξαιτίας δικής του επιλογής. Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό σε σχέση με την πληροφορία ότι δεν έχει δεχτεί πρόταση, αλλά δεν είναι! Όπως μου έλεγε το συγκεκριμένο τηλεοπτικό στέλεχος, «ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφέθηκε στη δίνη των οικονομικών προβλημάτων που τον συγκλονίζουν και ξέχασε τον ίδιο τον Μικρούτσικο», με αποτέλεσμα να μη δίνει την ευκαιρία σε προτάσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως να έρχονταν αν και ο ίδιος το επεδίωκε. Ακόμη κι αν αυτές οι προτάσεις ήταν υποδεέστερες της παλιάς του δόξας.

Η περίπτωση του Μικρούτσικου είναι ίσως κι εκείνη που καταδεικνύει τη ματαιοδοξία του μέσου, δηλαδή της τηλεόρασης. Μακριά από αυτή ξεχνιέσαι, ακόμη κι αν έχεις μετρήσει χιλιάδες ώρες «πτήσης» στον τηλεοπτικό «αέρα». Ο ίδιος ο παρουσιαστής -και συνθέτης και τραγουδιστής, ας μην το ξεχνάμε- μοιάζει να θέλησε να ξεχαστεί, ίσως γιατί θεώρησε ότι δεν ήταν έτοιμος να αντιμετωπίσει το δικό του «ριάλιτι». Ίσως πάλι, ακριβώς το ίδιο να συνέβη και από την πλευρά της ίδιας της τηλεόρασης (όπως αυτή εκφράζεται από τα στελέχη της), που μπορεί να μην είναι έτοιμη να στηρίξει ως παρουσιαστή μεγάλων και φιλόδοξων concept έναν άνθρωπο που δοκιμάζεται...», γράφει ο ίδιος.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εχω την αισθηση πως ο Μικρουτσικος θα κλεισει στο Star Academy,αν φυσικα το βγαλει ποτε το Εψιλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !