Το μεγάλο λάθος της Καινούργιου

Unknown
0
Εδώ και καιρό βλέπουμε πολύ συχνά την Κατερίνα Καινούργιου να παραπονιέται για τα "χαμηλά νούμερα", που, όπως λέει, σημειώνει. Πλέον όμως έχει κουράσει αφάνταστα!

Όλα αυτά στη στήλη του αρχισυντάκτη της, Θέμη Μάλλη, στην οποία βλέπουμε τα νούμερα τηλεθέασης διάφορων εκπομπών, όπως και του "Φτιάξε καφέ να στα πω", πράγμα πρωτότυπο και ομολογουμένως θαρραλέο. Τότε, η Κατερίνα αναρωτιέται on air με περισσό άγχος και παράπονο: "Τι φταίει που δεν κάνουμε νούμερα; Φταίω εγώ;", ή την Παρασκευή που δήλωνε νευριασμένη και αναρωτιόταν αν τους βλέπει κανείς λέγοντας πως θέλει να ανέβουν τα νούμερα, φυσώντας και ξεφυσώντας έτοιμη να κλάψει και αναστενάζοντας ,και ξεχνώντας μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται σε ένα μικρότερο κανάλι.

Απορίας άξιο είναι που αποσκοπούν όλα αυτά! Κάνοντας παράπονα ξανά και ξανά θα τη λυπηθούν τα νούμερα και ως δια μαγείας θα ανέβουν; Σαφώς και όχι αφού με τα λεκτικά της καμώματα το μόνο που πετυχαίνει είναι να φέρνει σε δύσκολη θέση και να εκθέτει on air τον αρχισυντάκτη της, έναν απ' τους πιο ικανούς της ελληνικής τηλεόρασης. Φαίνεται ,όμως ,πως η Κατερίνα, αγχωμένη σ' αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε να αποδείξει ότι αξίζει, εκτός απ' τον Θέμη Μάλλη δεν σκέφτεται ούτε το κανάλι που της εμπιστεύτηκε τη συγκεκριμένη ζώνη και τη στήριξε ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της.

Φυσικά, όμως, η Κατερίνα φαίνεται να μη σέβεται ούτε το τηλεοπτικό κοινό που την παρακαλουθεί, αφού εκτός των άλλων καταφέρνει να γίνεται κουραστική και γραφική αναρωτούμενη διαρκώς "Ποιος μας βλέπει;", και δηλώνοντας πως έκλαιγε όλο το Σ/Κ για τα νούμερα, αφού ο κόσμος την επιλέγει για να ψυχαγωγηθεί και να χαμογελάσει και όχι να καταπλακωθεί πρωί πρωί! Για το τελευταίο ,έννοια σου, Κατερίνα μου, φροντίζουν τα καθημερινά του προβλήματα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !