Πρώτος ο Αρναούτογλου τον Οκτώβριο-Ποιοι είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι;

0

Η εκπομπή, Τhe 2night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τερμάτισε τον μήνα Οκτώβριο πρώτη στο σύνολο του κοινού με 19.7% ,και στο δυναμικό κοινό 15-44 με μερίδιο τηλεθέασης 20,4%. 


Τι θα δούμε απόψε,στις 23.15;
Ο Κώστας Αποστολάκης έρχεται στο Τhe 2night Show και μας ανοίγει την καρδιά του, αποκαλύπτοντάς μας ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής του μέχρι σήμερα. Μαζί με τον Γρηγόρη παίζει το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι τηλεφώνου και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές.


Με σύνδεση skype από την Κολωνία, ο Χρόνης Καρακασίδης μάς μιλάει για την καριέρα του ως ηθοποιού σε μία από τις μακροβιότερες σειρές της γερμανικής τηλεόρασης.

Ο Τάσος Χαλκιάς συναντιέται τηλεοπτικά με τον Γρηγόρη στο The 2night Show και μας συγκινεί όλους! Μιλάει για τις δύσκολες σχέσεις που είχε με τους γονείς του και μας αποκαλύπτει για ποιο λόγο πήρε τηλέφωνο τον Αλέκο Αλεξανδράκη για να ζητήσει την ευχή του.


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έρχεται στη συντροφιά μας με μοναδικές εξομολογήσεις και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Μας ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές της ζωής της και μας μιλάει για τα παιδικά της χρόνια και για το διαζύγιο των γονιών της.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !