Ύστερα από δεκαοκτώ χρόνια απουσίας, ο αγαπημένος συνθέτης και τραγουδιστής επέστρεψε το προηγούμενο Σάββατο στη σκηνή του Anodos Live Stage, όπου εμφανίζεται μαζί με τους Onirama και τους Stereo Soul.


Ο Χρήστος Κυριαζής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα και μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του στις πίστες.

Ο ίδιος εξομολογείται πως όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του είχε πολλές και αξιόλογες προτάσεις συνεργασίας με μεγάλα ονόματα, αλλά κάτι μέσα του δεν τον άφηνε να προχωρήσει. «Μια φωνή μέσα μου μου έλεγε “περίμενε”. Πριν από λίγο καιρό, ο γιος μου, Άρης, μου γνώρισε τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο είναι φίλοι, κι έτσι προέκυψε η συνεργασία μας, καθώς ο Θοδωρής μού πρότεινε να εμφανιστούμε μαζί. Το σκέφτηκα και μου άρεσε πολύ η ιδέα να εμφανιστώ με ένα συγκρότημα, γιατί η όλη κατάσταση μου θύμισε το πρώτο μου συγκρότημα, τις Πρόκες, από το οποίο έχω υπέροχες αναμνήσεις. Όταν ο Θοδωρής έφερε στο σπίτι και τα υπόλοιπα παιδιά του γκρουπ, ξεκινήσαμε να παίζουμε μουσική, ενθουσιάστηκα και δεν είχα καμία αμφιβολία στο να προχωρήσω».

entertv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]