Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο χωρίς διακοπή...στα επεισόδια του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ»

0
Η κατάσταση στο οινοποιείο των Ματθαίων, έχει φτάσει στα άκρα, καθώς ο Ματθαίος απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συνέντευξη τύπου, που διοργάνωσε η Μελίνα. Ο Μηνάς αγοράζει μια καλλιέργεια αλόης και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το σχέδιό του να πλουτίσει.

Η Μελίνα πάει για πρώτη μέρα στη δουλειά της στην εταιρία των Ματθαίων κι εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Μηνάς κάνει τα πάντα για να μάθει με ποιον τα έχει φτιάξει η Κωνσταντίνα, ενώ η Γεσθημανή αποφασίζει να διεκδικήσει ερωτικά τον Χαρίδημο.

Η Ερνέστα φεύγει για το Λονδίνο και ο Πάτροκλος βρίσκει την ευκαιρία να πάει Κύπρο για να συναντήσει κρυφά τη Δήμητρα. Στο μεταξύ ο Διαμαντής, βλέπει τον Μύρο να φιλάει τη Δάφνη και γίνεται έξαλλος από θυμό.

Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο χωρίς διακοπή.. Αρκετό σασπένς υπόσχονται τα επεισόδια του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 21:00. Μην τα χάσετε!


Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016
612o επεισόδιο
Η κατάσταση στο οινοποιείο των Ματθαίων, έχει φτάσει στα άκρα, καθώς ο Ματθαίος απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συνέντευξη τύπου, που διοργάνωσε η Μελίνα. Η Αλίκη και ο Αλέξης δίνουν ραδιοφωνική συνέντευξη στη Βασιλική για τα γεγονότα της ληστείας, τα οποία όμως η Αλίκη διανθίζει με τον δικό της ξεκαρδιστικό τρόπο, εξοργίζοντας τον Αλέξη. Στο μεταξύ, όλοι θέλουν να κάνουν το.. σεξουαλικό κόλπο του Μύρου, με απρόβλεπτες συνέπειες.. Ο Μηνάς αγοράζει μια καλλιέργεια αλόης και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το σχέδιό του να πλουτίσει. Κι ενώ η συνέντευξη τύπου αρχίζει, η αγωνία για πιθανή αντίδραση του Ματθαίου κορυφώνεται και κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη, όταν ξαφνικά ο Ματθαίος μπαίνει έξαλλος στον χώρο που γίνεται η συνέντευξη..

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016
613ο επεισόδιο
Η Δήμητρα μη μπορώντας να αντισταθεί στην πρόσκληση του Πάτροκλου, τον συναντά στο ξενοδοχείο και κάνουν έρωτα.. Οι Ματθαίοι μαζί με τον Σήφη όμως μαθαίνουν για τον ερχομό του στην Κύπρο και εξοργίζονται.. έτσι, προκειμένου ο Νεκτάριος να προλάβει τα χειρότερα, πηγαίνει πρώτος στο ξενοδοχείο και τους βλέπει μαζί. Την ίδια στιγμή ο Διαμαντής μαθαίνει από την Ερνέστα για το ταξίδι του Πάτροκλου στην Κύπρο και τον προειδοποιεί για τελευταία φορά, ενώ εξακολουθεί να θέλει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν τον Παύλο Γιαννακάκη. Η Αναστασία μαθαίνει για την παραμονή της Στέλλας στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας και στο άκουσμα ότι λόγω της σχέσης με τον Ματθαίο τους αποκαλεί πλέον «οικογένεια» ξεσπά. Η Κωνσταντίνα ενθουσιασμένη ετοιμάζει την ερωτική φωλιά της μαζί με τον  Χαρίδημο, η Γεσθημανή όμως  με τον Μηνά την υποψιάζονται.. Ο Αλκιβιάδης αναλαμβάνει τώρα αυτός να απειλήσει τον Αλέξη για την αποπληρωμή του δανείου.. ενώ ο Μύρος παρακολουθεί την Δάφνη και την βλέπει να σ’ ένα περίεργο ραντεβού με τον Αλέξη..

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016
614o επεισόδιο
Παρότι ο Νεκτάριος πιστεύει ότι η Δήμητρα συνάντησε τον Πάτροκλο προκειμένου να τους τα συμβιβάσει, εξοργίζεται και της απαγορεύει την οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Λίγο αργότερα η Δήμητρα θ’ αντιμετωπίσει την οργή του Αχιλλέα, αλλά και την σκληρή στάση της Μελίνας, ενώ η Αλεξάνδρα ανησυχεί για τον Νεκτάριο. Την ευχάριστη ατμόσφαιρα στο τραπέζι του γάμου της Χρυσάνθης και Παύλου, διακόπτει η Αναστασία, με την επιθετική της στάση. Η Δάφνη καθησυχάζει τον Μύρο, όταν η ζήλια του χτυπάει κόκκινο για τον Αλέξη κι επαναπροσλαμβάνει τη Κουκίτσα, θέτοντας όρους. Παράλληλα η Γεσθημανή φλερτάρει τον Χαρίδημο παρουσία όλων, τσιγκλώντας τη Κωνσταντίνα. Η ύπαρξη του Ανδρέα και της Στέλλας, στις ζωές της Αναστασίας και του Ματθαίου αντίστοιχα, πυροδοτεί νέες κόντρες ανάμεσά τους και το επαγγελματικό τους ταξίδι στη Ρόδο ξεκινάει επεισοδιακά. Την ίδια στιγμή, ο Σήφης ξαφνιάζεται όταν αντικρίζει τον Αλέξη στη πόρτα του, να του λέει έντρομος ότι κινδυνεύει.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016
615ο επεισόδιο
Ο Ματθαίος με τον Νεκτάριο και η Αναστασία με τον Αντρέα, βρίσκονται στη Ρόδο προκειμένου να διαπραγματευτούν την αγορά ενός οινοποιείου. Η απίστευτη κόντρα όμως ανάμεσα σε Ματθαίο και Αναστασία, δημιουργεί καταστάσεις για γέλια και για κλάματα και εξοργίζει τον Αντρέα, ο οποίος διακρίνει μέσα σ΄ αυτή την κόντρα το ερωτικό ενδιαφέρον της Αναστασίας για τον Ματθαίο. Στο μεταξύ, η Μελίνα πάει για πρώτη μέρα στη δουλειά της στην εταιρία των Ματθαίων κι εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη που της έχει ετοιμάσει ο Αχιλλέας, ο οποίος έχει και πάλι "ένα σχέδιο" για να της δείξει τον έρωτά του. Ο Μηνάς κάνει τα πάντα για να μάθει με ποιον τα έχει φτιάξει η Κωνσταντίνα, ενώ η Γεσθημανή αποφασίζει να διεκδικήσει ερωτικά τον Χαρίδημο.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016
616o επεισόδιο
Ο Ματθαίος και η Αναστασία στη Ρόδο καβγαδίζουν με κάθε ευκαιρία, ενώ και η ιδιοκτήτρια του οινοποιείου που θέλουν να αγοράσουν είναι κάπως "ιδιόρρυθμη" και αυτό μπερδεύει τα πράγματα περισσότερο, ενώ ο Νεκτάριος και ο Αντρέας γίνονται κι αυτοί αποδέκτες της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί. Η Ερνέστα φεύγει για το Λονδίνο και ο Πάτροκλος βρίσκει την ευκαιρία να πάει Κύπρο για να συναντήσει κρυφά τη Δήμητρα. Στο μεταξύ, η Μελίνα περνάει όλο και περισσότερες ώρες δουλεύοντας στα γραφεία των Ματθαίων και ο Αχιλλέας προσπαθώντας να είναι δίπλα της όσο το δυνατόν περισσότερο, αναλαμβάνει να της δώσει μαθήματα οινολογίας. Ο Διαμαντής, βλέπει τον Μύρο να φιλάει τη Δάφνη και γίνεται έξαλλος από θυμό. Ο Ματθαίος με το πείσμα του, καταφέρνει να χαλάσει τη δουλειά στη Ρόδο και αυτή η εξέλιξη προκαλεί έναν ακόμα τρομερό καβγά ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Σήφη..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !