Νίκος Βουρλιώτης: «Έφτασε στο σημείο να μου σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου και να με τρομοκρατεί με διάφορους τρόπους»

0

26 Αυγούστου 1970. Ο μηχανουργός και τορναδόρος Βασίλης Βουρλιώτης με την σύζυγό του, κρατάνε στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί. Το σπίτι στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό γεμίζει παιδικές φωνούλες, ενώ ύστερα από τρία χρόνια γεννιέται και η αδελφή του Νίκου, η Άννα. Ο κύριος Βασίλης, άνθρωπος του μεροκάματου, ξυπνά καθημερινά γύρω στις 5 το πρωί για να πάει στην δουλειά, ενώ η κυρία Δέσποινα φροντίζει για την ανατροφή και την καθημερινή φροντίδα των παιδιών. «Θυμάμαι έντονα από τα παιδικά μου χρόνια το οικογενειακό τραπέζι τις Κυριακές. Μέχρι που μπήκα στην εφηβεία. Μετά, επιζητούσα να περνάω περισσότερο χρόνο με τις παρέες μου, αλλά και τον πατέρα της μητέρας μου, τον παππού μου τον Αβραάμ, που από σχετικά μικρή ηλικία είχα διαπιστώσει πόσο λαμπερός και ενδιαφέρων άνθρωπος είναι», παραδέχεται ο Νίκος Βουρλιώτης. 

Η σκληρή γειτονιά και τα όρια 

Ο Αβραάμ Αντωνάκος, λαϊκός ζωγράφος, καραγκιοζοπαίχτης, με πολλές περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική στο ενεργητικό του, είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον εγγονό του. «Είχε απίστευτη κουλτούρα γύρω από το θέατρο σκιών. Όταν η τηλεόραση έγινε έγχρωμη, ήταν ο πρώτος που έφτιαξε και τις ανάλογες φιγούρες με χρώματα. Ήταν εξαιρετικά καινοτόμος -για μένα ήταν το πρότυπό μου. Ευαίσθητος, δημιουργικός με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ. Ακόμα κι όταν έπινε ένα ποτηράκι παραπάνω, του έβγαινε καλοσύνη και συναισθηματισμός. Ήταν χορτάτος άνθρωπος», λέει με συγκίνηση. Στα εφηβικά χρόνια, ο Νίκος συναναστρέφεται με παιδιά από τον Κορυδαλλό και την Αγία Βαρβάρα. Δύσκολες γειτονιές με τους δικούς τους κώδικες τιμής. «Σαν παιδί, ήμουν της φασαρίας. Από την άλλη, μεγάλωσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον προστατευμένο. Υπήρχαν κόκκινες γραμμές και όρια που δεν ξεπερνούσα. Αυτό με βοήθησε πολύ και στην μετέπειτα ζωή μου». Η έντονη συναναστροφή με τον παππού Αβραάμ, του δίνει γρήγορα την λύση γι’ αυτό που θέλει να ασχοληθεί, που δεν είναι άλλο από την μουσική. Σε ηλικία μόλις 23 ετών, μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου ιδρύουν τους Going Through, ένα από τα πρώτα urban hip hop συγκρότηματα. Ένα χρόνο μετά υπογράφουν συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρία. 

Το φλερτ που έγινε απειλή 

Η δεκαετία 2004-2014 είναι μια χρυσή δεκαετία για τους Going Through με σημαντικές επιτυχίες και μεγάλες συνεργασίες. Όπως είναι φυσικό, τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω τους. Ο Νίκος Βουρλιώτης δεν γίνεται αντικείμενο σχολιασμού μόνο για την δουλειά του, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Οι γυναίκες τον πολιορκούν, ενώ ύστερα από ένα έντονο περιστατικό θα χρειαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα. «Υπήρξε κάποια στιγμή που ένα φλερτ που πήρε διαφορετική τροπή. Με παρακολουθούσε, ήταν έξω από το σπίτι και όταν διαπίστωσε πως δεν υπήρχε ανταπόκριση, έφτασε στο σημείο να μου σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου, αλλά και να με τρομοκρατεί με διάφορους τρόπους. Έβαλα ντετέκτιβ ώστε να βρω αποδεικτικά στοιχεία και να απευθυνθώ στην αστυνομία. Όλα αυτά βέβαια πριν παντρευτώ», αποκαλύπτει στο People.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !