Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Μου έχει φερθεί πολύ καλά η τηλεόραση. Δεν είμαι αχάριστος»

Unknown
0

Ηθοποιός που έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό μέσα από την τηλεόραση, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παρακολουθεί με ενδιαφέρον και έγνοια το «βαθύ μαύρο τοπίο της ελληνικής τηλεόρασης».
Δηλώνει υπέρ της «χρυσής τομής» κι αυτήν θα πρότεινε ως λύση στα τηλεοπτικά πράγματα, ενώ προκρίνει τη λογική έναντι σε συμπεριφορές που δείχνουν πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη.

«Η τηλεόραση είναι το πιο όμορφο μέσον. Μπαίνει σε όλα τα σπίτια, ψυχαγωγεί, ενημερώνει. Αλλά μπορεί, με την ίδια ευκολία, να παρουσιάζει καλά πράγματα, όπως και σκουπίδια. Το έχουμε δει αυτό. Άρα το ζητούμενο δεν είναι το πόσα κανάλια. Ας είναι και... 15, μακάρι, για να υπάρξουν δουλειές. Το ζητούμενο είναι και η ποιότητα του προϊόντος που προσφέρει, το κοινωνικό πρόσημο κι όχι τα νούμερα, και μάλιστα σερβίροντας ό,τι πιο φτηνό και κακόγουστο. Δεν είναι η σωστή τακτική και δεν αξίζει σε κανέναν».

Αναγνωρίζει ότι... «μου έχει φερθεί πολύ καλά η τηλεόραση. Δεν είμαι αχάριστος».

Την έχει «κρατήσει σε απόσταση», μέσα σε 15 χρόνια έχει κάνει 5-6 σειρές, ίσως γιατί «φοβόμουν τη δύναμή της. Προσπάθησα να είμαι επιλεκτικός όσο μπορούσα». Μετά την τελευταία σειρά στην οποία πρωταγωνίστησε, το «Με λένε Βαγγέλη» στο MEGA (2011-2012), «δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις. Εάν είναι να έλθει κάτι καλό στην τηλεόραση, θα ‘ρθει. Δεν έχω καμία αγωνία. Ας ξεκαθαρίσει πρώτα το τηλεοπτικό τοπίο...», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !