Ορκίστηκαν τα μέλη του νέου ΕΣΡ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Παρουσία του Νίκου Βούτση, του Νίκου Παππά και του Λευτέρη Κρέτσου πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΕΣΡ η ορκωμοσία των νέων μελών του. Πρόεδρος είναι ο Αθανάσιος Κουτρομάνος, αντιπρόεδρος ο Ροδόλφος Μορώνης και μέλη οι Βασίλης Καραποστόλης, Νίκος Κιάος, Γιώργος Πλειός, Πόπη Διαμαντάκου, Λίλιαν Μήτρου, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γιώργος Σαρειδάκης.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μίλησε για σημαντική τη στιγμή, καθώς το ΕΣΡ συγκροτείται σε σώμα, ενώ κάτι τέτοιο έχει να γίνει από το 2002 και αυτό αποδεικνύει πολιτικές σκοπιμότητες.

Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε όπλο στα χέρια του νέου ΕΣΡ το νόμο 4339 και απευθυνόμενος προς τα μέλη δήλωσε ότι δεν ξεκινούν από το μηδέν. «Η προσδοκία της κοινής γνώμης είναι παρότρυνση» τόνισε.

Όσον αφορά τις ελλείψεις στο τεχνολογικό υλικό και το προσωπικό του ΕΣΡ, ο υπουργός είπε ότι τώρα έχει την εγγύηση της πολιτικής ηγεσίας ώστε να λυθούν άμεσα όλα τα προβλήματα.
Κλείνοντας ανέφερε ότι το νέο ΕΣΡ οφείλει να είναι το άγρυπνο μάτι της δημοκρατίας, γιατί οι «Έλληνες δικαιούμαστε να μην συρόμαστε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για θέματα τα οποία θα έπρεπε να έχουμε τακτοποιήσει».

Με τη σειρά του ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι το ΕΣΡ έχει συγκεκριμένη ατζέντα για όλα τα εκκρεμή ζητήματα, ενώ ευχήθηκε σύντομα να υπάρξει και ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, έτσι ώστε να κλείσει το κεφάλαιο για αυτή τη νέα κανονικότητα που έπρεπε από καιρό να έχει διαμορφωθεί.

Ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου, Θανάσης Κουτρομάνος, ευχαρίστησε τη Βουλή μέσω του προέδρου της κ. Βούτση, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και δήλωσε ότι έχει πλήρη συνείδηση της εμπιστοσύνης αυτής, του μεγέθους και τη σπουδαιότητα των προβλημάτων.
«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, δήλωσε ο κ. Κουτρομάνος, στο μέτρο της θεσμικής μας αρμοδιότητας, για να επιλυθούν όλα τα τρέχοντα και σοβαρά ζητήματα, με τη φιλοδοξία οι όποιες ρυθμίσεις να αντέξουν και στο μέλλον».

Το πρώην μέλος του ΕΣΡ, Γιώργος Στεφανάκης, χωρίς να αφήσει αιχμές για όσα προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, είπε ότι το ΕΣΡ έχει τη δυναμική με τον σημερινό «καπετάνιο» να ξαναβρεί το όραμά του, ώστε ο πολίτης να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του στο κράτος και τους θεσμούς.



 
efsyn.gr


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !