Αθηνά Οικονομάκου για ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ:«Η σειρά δεν θα παραμείνει έτσι όπως την ξέρουμε»


Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ταυτιστεί στο μυαλό του τηλεθεατή με την κακιά Ξένια από τη ''Ζωή της Άλλης''.

Τη φετινή σεζόν ενσαρκώνει και πάλι έναν ''κακό'' χαρακτήρα στη σειρά του Alpha,''Έλα στη θέση μου''.Η ίδια μιλά γι' αυτόν...

Φέτος έχεις πάλι τον ρόλο της κακιάς. Σε ενοχλεί αυτό; 

''Για την ακρίβεια, έχω τον ρόλο της ιντριγκαδόρισσας. Με επιλέγουν για τέτοιους ρόλους. Και για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσουν κι εμένα αυτοί οι ρόλοι. Θεωρώ ότι έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είναι πιο περίπλοκοι στην ερμηνεία τους από το να υποδυόμουν ένα καλό και γλυκό κορίτσι, που αποτελεί έναν μονόπλευρο ρόλο''.

Για πες μου λίγα πράγματα για το τι θα δούμε...

''Γενικότερα, η Φαίη πλησιάζει οποιονδήποτε έχει χρήμα και εξουσία, γι' αυτό και έχει πλησιάσει τώρα τον Βλάση (Γιάννη Τσιμιτσέλη). Η Φαίη είναι η γυναίκα δηλητήριο, η γυναίκα αράχνη και προσπαθεί να επωφεληθεί με κάθε τρόπο από τις σχέσεις που δημιουργεί, τόσο τις ερωτικές όσο και τις φιλικές. Όλα κινούνται γύρω από το συμφέρον της. Αναμένονται μεγάλες εξελίξεις, γιατί η σειρά δεν θα παραμείνει έτσι όπως την ξέρουμε. Θα έχουμε διάφορες εκφάνσεις στην προσωπικότητα της Φαίης. Θα δείτε και πιο αδύναμες στιγμές της''.

Τηλεόραση

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: