Ποιοι από το περιβάλλον Μαρινάκη δεν επιθυμούν συνεργασία με τον Κοντομηνά

Μπορεί η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες να ακύρωσε τη διαδικασία που ήταν σε εξέλιξη και να απαιτεί πλέον να ξαναγίνουν όλα από την αρχή υπό την εποπτεία του ΕΣΡ… Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως, ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του να επενδύσει στο χώρο της τηλεόρασης δεν αλλάζει.

Έτσι ο επιχειρηματίας, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται εν αναμονή της συγκρότησης του ΕΣΡ, αλλά και των συμπληρωματικών νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης… ώστε να αρχίσει εκ νέου η προσπάθεια για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.
Βεβαίως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ως νέος παίκτης έχει μεγαλύτερη αγωνία, αφού εκτός από μερικά εκατομμύρια ευρώ που έδωσε στο Δημόσιο… έχει ξεκινήσει το «χτίσιμο» του νέου σταθμού, επενδύοντας σημαντικά ποσά… την ώρα που οι παλιοί παίκτες τη συγκεκριμένη στιγμή αγωνιούν περισσότερο για τα διαφημιστικά τους έσοδα ενόψει των γιορτών.
Με άλλα λόγια ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί να «τρέξουν» οι διαδικασίες για να μπορέσει το συντομότερο το νέο κανάλι να βρίσκεται στον «αέρα». Μένει λοιπόν, να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει κάτι τέτοιο… Δεδομένου ότι υπάρχει νομικό κενό για την είσοδο νέων παικτών στην τηλεοπτική αρένα.

Την ίδια στιγμή όμως στο περιβάλλον του εφοπλιστή παρατηρείται διάσταση απόψεων… Αφού πρόσωπα με σημαντική επιρροή επάνω του προσπαθούν να τον αποτρέψουν να προχωρήσει σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ALPHA. Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών για την εξαγορά ενός μεγάλου ποσοστού του καναλιού…  Κάτι το οποίο η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων δεν επιθυμεί, μιας και σε αυτή την περίπτωση θα έχει μηδαμινή δυνατότητα παρέμβασης! Αντίθετα η δημιουργία ενός καναλιού από μηδενική βάση της δίνει τη δυνατότητα να έχει «δικό» της τηλεοπτικό σταθμό που δεν θα το μοιράζεται με κανέναν άλλο.

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: