Ξανά χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη! Νέα επίσχεση εργασίας του ΟΑΣΘ.

0
Χωρίς λεωφορεία θα μείνει από αύριο Σάββατο (26/11) η Θεσσαλονίκη, με τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ να προχωρούν σε νέα επίσχεση εργασίας.


Παρά το θετικό κλίμα που περιέγραφαν όλες οι πλευρές για την συνάντηση στην Αθήνα, τελικά οι εργαζόμενοι έμειναν απλήρωτοι και αυτή την εβδομάδα για δύο γεμάτους μήνες (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο), αλλά και τον Νοέμβριο.

Όπως δήλωσε στο typosthes.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων, κ. Δ. Τσερμενίδης "η συνάντηση ήταν ένα φιάσκο. Ο υπουργός μπροστά στους φορείς της πόλης είπε σιγά μην σας πω τι θα κάνω με τον ΟΑΣΘ. Πρέπει να καταλάβει πως δεν εκπροσωπεί το μαγαζάκι του στο υπουργείο. Πλέον, πάμε για τρεις μήνες απλήρωτοι. Από αύριο θα γίνει επίσχεση εργασίας". Όπως  δήλωσε ο κ. Τσερμενίδης, τη Δευτέρα θα υπάρξει νέα συνεδρίαση των εργαζομένων για να εκτιμηθούν οι όποιες εξελίξεις, όμως, η Θεσσαλονίκη θα μείνει σίγουρα χωρίς λεωφορεία από αύριο Σάββατο το πρωί, "με ευθύνη του κ. Σπίρτζη", όπως μας είπε.

Οπως τόνισε ο κ. Δ. Τσερμενίδης "ζητήσαμε να γίνει μία προεκταμίευση ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Μέχρι να γίνει η ΚΥΑ ΦΕΚ (σ.σ. για την απόδοση ΦΠΑ στον ΟΑΣΘ) θα περάσουν εβδομάδες. Αντιλαμβάνεστε πως αυτό σημαίνει πως οι εργαζόμενοι μπορεί να μείνουν και 4 και 5 μήνες απλήρωτοι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το γαϊτανάκι".

Μάλιστα, σήμερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός κ. Χρ. Σπίρτζης και σε ερώτηση για τον ΟΑΣΘ αρκέστηκε να στείλει... χαιρετίσματα στους εργαζόμενους, αλλά και πως δεν θα δοθεί προκαταβολικά η επιχορήγηση του Δεκεμβρίου ώστε να πληρωθούν.

 typosthes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !