Επικό ομοφοβικό παραλήρημα! Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ιδρύει σχολεία κατά της ομοφυλοφιλίας

Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή, είναι αμαρτία, ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Βέτο» του Megaone στην Κύπρο.

Ανέφερε ακόμη πως η εκκλησία σκέφτεται να δημιουργήσει δικά της σχολεία, από νηπιαγωγεία μέχρι και λύκεια. Όπως τόνισε, με το νέο έτος υπάρχει στόχος να δημιουργηθούν το μίνιμουμ, 10 νηπιαγωγεία, μέσα στα επόμενα δυο χρόνια να φτιαχτούν δυο δημοτικά και μέσα σε έξι χρόνια να ετοιμαστούν γυμνάσια και λύκεια. «Να δώσουμε μια υποδειγματική εκπαίδευση. Να δώσουμε κατευθύνσεις στα παιδιά μας. Έχουμε την απαίτηση να γίνουν σωστοί άνθρωποι και ολοκληρωμένες προσωπικότητες που θα βοηθήσουν αυτό τον τόπο», δήλωσε.

Σε ερώτηση για το πώς μπορεί να διδαχθεί αυτό και πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει γνώμη μέσα από το σχολείο για την ομοφυλοφιλία, ανέφερε, «Πιστεύετε ότι η ομοφυλοφιλία είναι φρούτο των τελευταίων ετών; Έχουμε ξετσιπωθεί πλέον. Είμαστε σε απαράδεκτες καταστάσεις. Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα. Κάπου πρέπει να κοκκινίσουμε και λίγο, να μάθουμε να υπερπηδούμε μερικές ανωμαλίες».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: