Βγήκε η οριστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών


Brad Pitt και Angelina Jolie ήρθαν τελικά σε συμφωνία βάζοντας προτεραιότητα τα έξι τους παιδιά, η επιμέλεια των οποίων ήταν το μήλο της έριδος για το ζευγάρι. Την κηδεμονία,λοιπόν,των παιδιών την αναλαμβάνει η Angelina με τη σύμφωνη γνώμη του Brad.


Maddox, Pax, Zahara, Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne, θα μένουν με τη μητέρα τους και θα δέχονται «θεραπευτικές επισκέψεις» (επισκέψεις με την παρουσία ειδικού) από τον πατέρα τους. Αυτό έχει αποφασιστεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς καθώς θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί ενθάρρυναν το ζευγάρι να πάρει μια κοινή απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών, η οποία είναι νομικά δεσμευτική και έχει υπογραφεί εδώ και μια εβδομάδα και από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία αναφέρει ότι και τα 6 παιδιά θα μείνουν με τη μητέρα τους ενώ θα συνεχίσουν να έχουν θεραπευτικές επισκέψεις με τον πατέρα τους», δήλωσαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ηθοποιού σε Μέσα της Αμερικής τονίζοντας επίσης τη δύσκολη περίοδο που περνάει η οικογένεια.«Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα πως είναι ξεκάθαρο πως τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού αφορούν και ανήλικα παιδιά αλλά και την ποιότητα ζωής τους και πως θα υπάρχει κατανόηση σχετικά με την ευαίσθητη οικογενειακή κατάσταση που υπάρχει. Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές είναι αφοσιωμένες στο να θεραπευτεί η οικογένεια και σας ζητάνε να τους σκεφτείτε τώρα που περνάνε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε εκπρόσωπος της Angelina.

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του Pitt που αρχικά ζήτησε να αναλάβουν από κοινού την κηδεμονία (αίτημα που δεν έγινε τελικά δεκτό), δεν έκανε καμιά δήλωση για τις τελευταίες εξελίξεις.

protothema

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: