Σάσα Σταμάτη: Με την Φαίη Σκορδά ή τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζει τη φιλία της μετά το χωρισμό;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Είναι γνωστό ότι η Σάσα Σταμάτη είναι εδώ και χρόνια φίλη τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα. Η Σάσα πέρναγε αρκετά Σαββατοκύριακα παρέα με την οικογένεια Λιάγκα Σκορδά στο σπίτι τους ενώ έκαναν και μαζί διακοπές στην Τήνο.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και των δυο η Σάσα παρέμεινε κοντά τους και τους στήριξε διακριτικά, όλο αυτόν τον καιρό, τόσο πρίν την ανακοίνωση του χωρισμού τους όσο και την τελευταία εβδομάδα που το θέμα έχει πάρε μεγάλη δημοσιότητα, απ΄ όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Η Σάσα με απόλυτη διακριτικότητα στήριξε τη Φαίη στα δύσκολα και είναι πολλές οι φορές μετά την ανακοίνωση του

χωρισμού που έχει πάει στο σπίτι της Φαίης και έχουν κάτσει ώρες συζητώντας και παίζοντας με τα παιδιά. Το ίδιο όμως έχει κάνει και με τον Γιώργο. Τον έχει πάρει αρκετές φορές τηλέφωνο αλλά και έχουν πιει το καφέ τους αρκετές φορές.

Παρά το γεγονός ότι η θέση της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δύσκολη, η Σάσα κατάφερε να κρατήσει τη φιλίας της και με τους δυο και να στηρίξει όσο μπορεί και τους δυο. Εξάλλου όπως έχουν πει και ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδάμ οι σχέσεις τους παρά το χωρισμό ειναι καλές για χάρη των δυο υπέροχων παιδιών τους. Του Γιάννη και του Δημήτρη.


Όπως μαθαίνουμε, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους το προηγούμενο Σάββατο πολλές ήταν οι εκπομπές που κάλεσαν τη Σάσα να σχολιάσει το θέμα αλλά εκείνη προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !