Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: Δεν με αγγίζουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα....


Η Λένα Παπαδοπούλου έχει δυναμική προσωπικότητα και το δείχνει συνεχώς.Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο της τραγούδι.

Κάνεις όμως μια δουλειά που είναι ανταγωνιστική, έχει πισώπλατα μαχαιρώματα…

«Σίγουρα, εμένα όμως αυτά δεν με αγγίζουν, γιατί πιστεύω ότι αυτός που αξίζει πραγματικά δεν ασχολείται με αυτά»

Είσαι μια τραγουδίστρια που έκανε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Γινόταν χαμός με τα τραγούδια σου. Το «Θέλω τρέλα» ακουγόταν παντού και ακούγεται μέχρι σήμερα. Μετά μια περίοδο σε χάσαμε. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε;

«Δεν νομίζω ότι χάθηκα. Πάντα ο κόσμος που με ακολουθούσε, άκουγε και αγαπούσε τα τραγούδια μου, γι' αυτό και γέμιζε τους χώρους όπου εμφανίζομαι, απλά δεν μου άρεσε η υπερβολική προβολή πέρα από τη δουλειά μου. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, εμφανίζομαι επιλεκτικά σε εκπομπές που έχουν έναν σεβασμό στους καλεσμένους τους και μένουν στη δουλειά τους και όχι στα προσωπικά τους»

Υπάρχει χώρος για τόσο πολλούς καλλιτέχνες;

«Φυσικά και υπάρχει. Αρκεί να έχουν να προσφέρουν κάτι δικό τους, κάτι γνήσιο και ξεχωριστό. Η μουσική είναι απαραίτητη στη ζωή μας»

Αν μπορούσες, τι θα άλλαζες στον χώρο σου;

«Θα ήθελα όσοι ασχολούνται με τη μουσική να την αγαπούν, να μην το βλέπουν μόνο σαν δουλειά και να έχουν μουσική παιδεία. Στενοχωριέμαι όταν βλέπω άσχετους με τη μουσική να έχουν σημαντικές θέσεις στον χώρο μας και να κρίνουν ανθρώπους καταξιωμένους, με τεράστιο ταλέντο και φωνή, χωρίς μουσικές γνώσεις» δήλωσε στη Freddo.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: