Χρήστος Μενιδιάτης: Έπεσε στην αντίληψη μου ότι κάποιος με παρακολουθεί και πήρα τα μέτρα μου....

0

Οι «δοκιμές» στην τελευταία δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Μενιδιάτη με τα τραγούδια «Προσωρινά» και «Κλειδιά», που σημειώνουν εκατομμύρια views έκαναν κάποιους να μιλούν για «στροφή στην καριέρα».


«Στροφή όχι. Θα έλεγα μια δοκιμή σε κάτι σχετικά διαφορετικό από αυτό που με είχε συνηθίσει ο κόσμος. Μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα, όχι όμως πολύ μακριά από το ύφος μου. Ας πούμε, ήταν δύο δοκιμές που στέφθηκαν με επιτυχία. Τώρα θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι μου από τη δισκογραφική μου, που είναι πιο κοντά σε αυτό που με έχει συνηθίσει ο κόσμος», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

Τη μουσική του τελευταίου του hit με τίτλο «Προσωρινά» έχει γράψει ο Τόνυ Μαυρίδης. Δεν γνωρίζονταν πριν συνεργαστούν, ωστόσο έγιναν πολύ γρήγορα φίλοι.

«Γίναμε φίλοι μέσα από αυτή τη συνεργασία. Ο Τόνυ έχει μια δυναμική προσωπικότητα και τον εκτιμώ πολύ», τονίζει. Μίλησαν μετά την περιπέτειά του; «Ναι, όλα καλά πήγαν. Πλέον αυτά συμβαίνουν σε καθημερινή βάση. Έτυχε σε εκείνον. Πρέπει πια να κοιμόμαστε με τα μάτια μισάνοιχτα για να μη μας τύχει κάτι κακό. Έτσι είναι τα πράγματα», απαντά.

Βρέθηκε ποτέ ο ίδιος σε κίνδυνο;

«Σε κίνδυνο όχι, αλλά έχει τύχει να πέσει στην αντίληψη μου ότι κάποιος με παρακολουθεί. Ότι παρακολουθεί το σπίτι μου. Αλλά επειδή, έχω οικογένεια και μικρά παιδιά, έπρεπε να πάρω τα μέτρα μου», λέει.

Στη ζωή του έχει μάθει να λειτουργεί αμυντικά. Θα ζυγίσει καλά, όπως χαρακτηριστικά λέει, την επόμενη κίνηση που θα κάνει:

«Παίζω αμυντικά στη ζωή μου. Ακόμα και στις συνεργασίες μου. Θα τα ζυγίσω στο μυαλό μου πριν κάνω μια δουλειά. Το προσπαθώ τουλάχιστον. Γιατί ποτέ δεν ιερείς αν θα σου βγει κάτι. Αλλά τουλάχιστον θα πω στον εαυτό μου ότι το σκέφτηκα. Δεν θέλω να λέω μετά ότι φέρθηκα επιπόλαια. Δεν μας βγαίνουν όλα τα πράγματα στη ζωή μας, αλλά σίγουρα φταίμε και εμείς σε έναν βαθμό», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !