Κώστας Κόκλας: «Μετά τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου, αποφάσισα να προσέξω περισσότερο τον Κώστα. »

Σε συνέντευξή του στη Real, ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση και στις μειώσεις που γίνονται λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης.

Απέχεις από την τηλεόραση φέτος Κώστα...
«Μετά τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου, αποφάσισα να προσέξω περισσότερο τον Κώστα, να βάλω φρένο στον τρελό μου «μαραθώνιο» που δεν έχει σταματήσει εδώ και τριάντα χρόνια, όταν βγήκα από τη σχολή, και να χαρώ πράγματα που είχα... ξεχάσει πως είναι μέσα σε αυτή τη διαρκή «τρέλα». Τα είχαμε πει και τότε: τρόμαξα με το... κουδουνάκι που χτύπησε και είδα τη ζωή με άλλο μάτι. Πρέπει να ‘μαι γερός και δυνατός για τον Δημητράκη μου, που ’ναι όλη μου η ζωή. Προσέχω λοιπόν τον Κώστα – και για τον Κώστα και για το παιδί. Κάνω θέατρο που δεν τραβάει μια σεζόν κι απέχω από την τηλεόραση, για να πάρω μια ανάσα. Φροντίζω τη διατροφή μου, έχω περιορίσει τα ξενύχτια και νιώθω πολύ καλά. Ξέρεις, έχουμε μπει όλοι σε ένα «τριπάκι» να τρέχουμε ασταμάτητα, για να βγάλουμε λεφτά να ζήσουμε και κινδυνεύουμε από τους τόσο έντονους ρυθμούς. Πρέπει να προσέχουμε...»

Μέχρι πέρυσι έκανες τηλεόραση. Έχουν πέσει τα κασέ στα πατώματα, έτσι δεν είναι;

«Για ποια κασέ μιλάς; Κασέ υπήρχαν παλιά, τώρα υπάρχουν ψίχουλα. Παίρνεις ένα μηνιάτικο – και είσαι τυχερός αν το παίρνεις!»

Σε ποσοστό πόσο «έπεσαν τα λεφτά που έπαιρνες στις καλές εποχές της τηλεόρασης; 

«Εξήντα τοις εκατό – να μη σου πω εβδομήντα.»

Πρόλαβες τα λεγόμενα «χρυσά πακέτα»; 

«Πρόλαβα πολύ καλά λεφτά κάποια στιγμή, αλλά χρυσά πακέτα δεν πήρα ποτέ μου...»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: