Πασίγνωστος Έλληνας καλλιτέχνης: Θα ήθελα να έχω ομοφυλοφιλική εμπειρία. Έχουν μεγάλο πάθος οι ομοφυλόφιλοι.

Συνέντευξη στον Αντώνη Μποσκοΐτη για το Down Town παραχώρησε ο εκκεντρικός Τζίμης Πανούσης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την ομοφυλοφιλία.

Εδώ δε μπορώ να μη σχολιάσω πως ανέκαθεν είχατε ένα γκέι στοιχείο στα εξώφυλλα σας - σας θυμάμαι με το σουτιέν και με το μπουκάλι της κόκα κόλα στο ''Hard Core'' από το Κύτταρο.
Ναι, ισχύει απόλυτα. Μ' αρέσει πολύ το στοιχείο του τραβεστισμού. Και το ''Ένα τραγούδι για το χειμώνα'' τό'γραψα ένα βράδυ μετά από ένα τσακωμό με την Πάολα Ρεβενιώτη. Είχαμε μια αντιπαράθεση σε ένα εναλλακτικό φεστιβάλ κάποτε και γύρισα σπίτι κι έγραψα το τραγούδι αυτό. Έχω μεγάλη συμπάθεια στα τραβέλια γιατί τους κυνηγάνε οι ομοφυλόφιλοι. Έπαιζα κάποτε στα Gay Pride και είδα ότι τους κόβανε. Ρατσισμός κι εκεί, να πούμε! Ζηλεύουν οι ομοφυλόφιλοι, γιατί αυτοί βρίσκουν άντρες! Ένας ομοφυλόφιλος δε θέλει να πάει με έναν άλλο πούστη, θέλει να βρει άντρα, ένα τραβέλι όμως όταν είναι όμορφο και περιποιημένο πιο εύκολα παρασύρει έναν άντρα. Εγώ που δεν είμαι ομοφυλόφιλος, αν και θα ήθελα να έχω και μια τέτοια εμπειρία, πιο εύκολα θα πήγαινα με μια τρανς πάντως.

Θα τη θέλατε μια τέτοια εμπειρία στο πλαίσιο συλλογής εμπειριών;
Το πάθος ζηλεύω. Ζηλεύω το ίδιο κι έναν ΑΕΚτζή που φωνάζει κι εγώ δε μπορώ να φωνάξω. Έχουνε μεγάλο πάθος οι ομοφυλόφιλοι.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: