Πάμε Πακέτο: Μια ιστορία ζωής που θα δώσει δύναμη σε πολλές οικογένειες που δοκιμάζονται

0

Ραντεβού με τα πιο δυνατά συναισθήματα δίνει το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Τα πακέτα ανοίγουν, ξυπνούν μνήμες και φέρνουν στο φως ιστορίες ζωής που θα συγκλονίσουν. 

 Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, παρότι είναι μόλις 19 ετών, έχει εκτιμήσει ήδη το δώρο της ζωής. Ενώ άλλοι έφηβοι ονειρεύονταν να γευτούν τα πρώιμα φλερτ και τα ατέρμονα ξενύχτια, εκείνος ονειρευόταν να μπορέσει να σταθεί και πάλι όρθιος στα πόδια του. Στα 16 του χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπος με μια σοβαρή ασθένεια και πάλεψε σαν λιοντάρι μέχρι που βγήκε νικητής. 

 Ο Πάνος συγκλονίζει όταν αναφέρει πως κατά την διάρκεια ενός χειρουργείου, είδε την μορφή ενός αγγέλου να στέκεται πάνω από το κεφάλι του. Σε όλον αυτόν τον αγώνα, οι άγγελοί του στη γη, ήταν οι γονείς του. 

 Ο Πάνος έρχεται στην εκπομπή για να τους ευχαριστήσει δημόσια και να τους κάνει το μεγαλύτερο δώρο. Ποιο θα είναι αυτό και πως η εκπομπή θα βοηθήσει στην εκπλήρωσή του; Μια ιστορία ζωής που θα δώσει δύναμη σε πολλές οικογένειες που δοκιμάζονται. 

 Η 23χρονη Αλεξάνδρα έρχεται από την Κύπρο, με την ελπίδα να πάρει για πρώτη φορά απαντήσεις, σ’ όλα τα ερωτήματα που την βασανίζουν σχετικά με την υιοθεσία της. Η αποστολέας γεννήθηκε στην Ρουμανία και αφέθηκε αμέσως σε ίδρυμα της περιοχής. Μέχρι τα πέντε της χρόνια, που παρέμεινε στο ίδρυμα, έχει να θυμάται μόνο άσχημες εικόνες, αφού δέχθηκε απίστευτη κακοποίηση. 

 Το ξύλο και η πείνα ήταν σε καθημερινή βάση. Δεν ένιωσε ποτέ κανένα ψήγμα αγάπης. Στα πέντε της, υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Κυπρίων κι όμως και αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερή, αφού αυτή την αγάπη και την ασφάλεια που τόσα χρόνια έψαχνε δεν κατάφερε να την βρει ούτε στην οικογένεια αυτή. 

 Στα 18 της χρόνια, έκοψε κάθε επαφή με την ανάδοχη οικογένειά της και από τότε προσπαθεί μόνη της να επουλώσει τα τραύματα που έχει στην ψυχή της. Θεωρεί ότι η εύρεση της βιολογικής της μητέρας, θα την βοηθήσει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της. Πώς θα νιώσει όταν αντικρύσει την μητέρα της και μάθει τις δραματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες δόθηκε για υιοθεσία;

 Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !